Något för ett planeringsfreak som mig?


Mitt är mitt och ditt är ditt

Igår eftermiddags var vi på Motionshuset och tränade. Patrik har nyss köpt kort där och jag fick i samband med det 2 veckors "Prova på", så igår var första gången vi var där ihop. När man kommer in tar man, liksom på många andra träningsanläggningar, av sig och ställer skorna när man kommer in och sen kan man gå ner och byta om i omklädningsrummen. Jag tror att vi var där i 45 min. MAX! Och vad upptäcker vi inte när vi sedan ska bege oss hemåt??!! Tro fan om inte någon har tagit Patriks skor!!! Årh, blir så trött på folk. Hur f*n är man funtad om man ska gå hem från gymet och ser ett par skor man gillar och väljer att stoppa ner dem i väskan? Fattar det verkligen inte. Till saken hör att det var Patriks favoritskor som han använder till ALLT och som dessutom inte finns att köpa i Sverige, så förstår att han var lite lätt irriterad.
Det finns säkert folk som har tränat där i 10 år utan att bli av med något och så ställer vi våra skor där EN gång och visst tusan är det just då som någon är det och tallar.

Jag vet i alla fall en som kommer att ta med sina skor och låsa in dem i skåpet framöver.

Caroline ♥

Bästa på länge

Måste säga att helgen som var, var den bästa på länge. Efter månader där helgerna allt som oftast varit fullspäckade med handboll hade vi nu förmånen att njuta av en gemensam ledig helg. Att vädret valde att vara kanon samtigt gjorde inte saken sämre. Efter en lugn lördagsförmiddag på balkongen begav vi oss till Stenungsbaden Yacht Club för SPA. Wiiieee!
Helkroppsmassage, trerättersmiddag, godis på rummet, hotellfrukost och relaxing i solen satt precis där det skulle!

Här kommer lite bilder:











Caroline ♥

Bra val

Tjena Tjena!

Eftersom att våren på allvar verkar ha hittat till Sverige och handbollssäsongen med undantag för två juniormatcher nästa vecka, börjar lida mot sitt slut, byttes eftermiddagens handbollsträningen ut med en löprunda på strandpromenaden. Detta var ett grymt bra val, speciellt med tanke på att man suttit inne på jobbet hela dagen och kollat avundsjukt ut genom fönstret på alla som kunde vara ute och njuta av solen. Strandpromendaden visade sig från sin bästa sida. Det var helt vindstilla och vattnet låg helt spegelblankt, samtidigt som solen tryckte på. Ändå var det inte för varmt så att det störde löpningen, utan bara alldeles lagom. Gött gött!

Väl hemma fick vi besök av Broder Tuck och senare vaknades det min favvorätt.... TACOS! Namnamnam!
En go start på den lediga helgen helt enkelt!

Ha en grym helg ! Det ska jag ha ;).

Caroline ♥

Host host

Jaha, då fick även mitt immunförsvar ge vika. Jag har stått stark när den ena efter den andra lag- och arbetskamraten har varit dålig, men nu är det tydligen min tur. Suck! Bara att hoppas det kan stanna vid en förkylning och att jag inte blir en av dem som ligger hemma en vecka med 39-graders feber. I vilket fall som helst blev det ingen träning för mig idag. Jobba var jobbigt nog! Nu ska jag försöka göra så lite så möjligt och så är det bara att hoppas det känns bättre i morgon. Då väntar nämligen match, både för mig själv och juniorerna. Jag var inte med förra helgen pga Västerås-resan, så känner mig riktigt spelsugen!

Krya på mig ;)!

Caroline ♥

På fixen

Idag är sista lediga dagen innan jag går upp i tid på jobbet. Eftersom snön tydligen har gjort comeback kändes det mindre lockande att ge sig ut i onödan så det fick bli en kombinerad fixar- och mysdag här hemma. Bl.a har jag tagit tag i alla papper av blandad karaktär som legat nerslängda huller om buller i lådor. Min administrativa gen plockades fram och vips var alla papper snyggt insatta i i pärmar under rätt rubrik. Skönt!

Nu ska jag snart bege mig till Stenab arena för lite handbollsträning !

Ha de gött hajj!


Västerååås!

Hade en grym helg med tjejerna i Västerås! Vi har fem brudar som intog Lina och Jimmys lägenhet (den var jättefin, Lina!) på fredag för att sedan stanna till söndag eftermiddag. Däremellan hann vi med både shopping, ätande, partaj, en tur upp i "skrapan", spel och framförallt en massa skratt.

Tack alla!



Caroline ♥

En go torsdag

På min lediga dag igår drog jag mig ut till Sunningen för att njuta av det goda vädret samt umgås med Broder Tuck (1+2). På väg ut fick jag även Patrik ett ryck att ta ledigt resten av dagen så även han joinade, vilket givetvis var roligt. Vi satt och hade det riktigt gött i solen på altanen. Det känns verkligen att det börjar bli vår! Tyvärr "tar" väl solen inte speciellt mycket ännu, men det kommer :).
På eftermiddagen blev det fys med laget. Löp och maxtest i knäböj följt av våffelmys i kroppshyddan. Isabell hade lovat att bju på nåt om vi vann lördagens match och det blev alltså våfflor igår. Namnamnam!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_192657208.jpg" class="image">


RSS 2.0