Comeback på handbollsplan

Det är nu snart två månader sedan jag spelade min sista match. Till en början var det riktigt skönt med lite paus och när träningen drog igång igen var det ju egentligen mest för de som ska spela nästa år, så jag har inte varit där.
Men nu kunde jag inte hålla mig längre. Har kliat lite i fingrarna ett tag så idag gjorde jag slag i saken. Jag rotade fram handbollsskor och knäskydd och drog iväg till hallen. Det var kul att få känna lite på bollen igen, meeeen vad ringrostig jag var. Hade även sjuuuk träningsvärk i benen efter gårdagens styrkepass, kändes till slut som att benen inte bar mig mer. (Ett tips: Gå inte all-in på träningen om du inte har styrketränat ben på länge). Men kul var det!

I morgon väntar ett 90 minuter långt puls-styrkepass på FitnessDK med Camilla och Hyper. Det är första gången jag ska köra det, så det kan bli mycket spännande. Om jag har fattat det hela rätt börjar man med någon form av step och när halva tiden har gått går man över i något bodypump-liknande. Bodypumpen är jag egentligen inte så nervös för. Men Step! Kordination har ju aldig varit min grej. Att jag är där i god tid för att få en bra plats längst bak är i alla fall ett som är säkert.

Caroline ♥

Surprise!

Vilken bra dag det blev i fredags!!

Jag berättade ju att jag skulle på tjejmys hemma hos Marie på fredagskvällen. Väl där satte vi oss i soffan och väntade på Camilla. Trodde jag. Så ringde Maries telefon. Det var Camilla, som tydligen hade fått punktering och behövde hämtas nere i stan. Av ren slump nära mitt hem. Trodde jag. Camilla, som i övrigt var väldigt uppklädd, hoppade in i bilen, och säger som något av det första: "Skiiit, vad kissinödig jag är. Kan jag inte låna er toa innan vi åker hem till Marie". Självklart fick hon det och för att inte chocka Patrik med en kissinödig Camilla följde jag med upp i lägenheten. Jag möts av en stängd skjutdörr in till vardagsrummet (tror inte vi har använt den på tre år). Jag öppnar den, och möts av ett rungande: SURPRISE !!!
Tror aldrig att jag har blitt så förvånad i hela mitt liv. Där stod typ 10 glada och partysugna tjejer, som hade ordnat surprise-party för mig eftersom jag ska flytta. Och jag som alltid velat ha ett överraskningsparty. Yeees, så glad jag blev!
På väggen hängde balonger och andra dekorationer. Bordet var dukat och i köket var middagen klar. Plötsligt gick det upp för mig varför Patrik för en gångs skull hade tagit initiativ till att städa tidigare på dagen och varför Marie hade tagit på sig så fina skor när vi bara skulle hämta Camilla. Tjejerna hade varit jätteoroliga för att jag skulle genomskåda det, men jag hoppade i med båda fötterna skulle man kunna säga. Fick även en danskt designad ring och inte minst ett jättefint kort som kreativa Marie hade gjort.
Sen blev det partajj hela natten lång. Tror klockan var 02.30 innan vi gav oss iväg ut på krogen.

TACK TACK TACK tjejer för att ni hade ordnat detta. Så himla glad blev jag!!






























Caroline ♥

Det tar sig

Tjing!

Efter att vi hade beslutat oss för att flytta hem till Svearike igen har det varit en hel del som har hängt i luften. Eller ja, en hel del, man skulle kunna säga att ALLT har hängt i luften. Efter en länge visit i Uddevalla har vi nu lägenhet och jobb till Patrik på plats. På femkanten ligger vår nyinköpta lya och Patrik ska jobba som instruktör på John Bauergymnasiet, så det känns jättebra. Enda hållhaken är att jag inte har fått jobb ännu, men det kommer förhoppningsvis.
Förutom att få ordning på det med lägenheten gick de två veckorna hemma åt till passning av sjuk kille (Patrik var riktigt risig en vecka), träffa folk, DM-finalen i Köpenhamn, jobbintervju och uppsatsskrivning, uppsatsskrivning och åter uppsatsskrivning. Nu är uppsatsen inlämnad och klar, vilket känns helt fantastiskt. Känns faktiskt som att resultatet blev helt okej. Den 14e juni ska den försvaras och sen är jag fäääärdig :). Innan det behöver jag förbereda powerpoint och redovisning, men har tänkt att unna mig ledigt nu i helgen i alla fall. Det har jag allt förtjänat ;).

Ikväll blir det mys med Marie och Camilla. Marie ska styra upp något käk Blir spännande att se vad hon har hittat på denna gång och inte minst roligt att träffa tjejerna igen. Var ett tag sen nu.

Trevlig helg!

Caroline ♥

Hjälp!

Som framgått tidigare på bloggen kämpar jag just nu en hård kamp med min uppsats.Nu behöver jag er hjälp. Som en del av uppsatsen ska jag nämligen göra en undersökning baserat på ett frågeformulär. Ju fler svar jag får in, desto bättre blir mina statistiska analyser. Är du svensk bostadsägare, så får du jättegärna hjälpa mig genom att svara på formuläret på denna länk. (Av någon anledning är den osynlig, men om du håller musen under detta textstycke så finns den där. Ännu ett bevis på att jag är dator-mongol):

www.askpeople.dk?i3=c6dc91c8e8ececf


Tack på förhand!

Caroline ♥

Summering april månad

Hejsan!

Nu tyckte jag att det var dags för en liten update igen :). Har hänt en hel del sedan sist, vilket jag tänkte sammanfatta i punktform. Som ni ser så har jag pysslat med lite olika:

  • Varit i Sverige. Mysmys.
  • Haft besök av familjen. Mysmys det med.
  • Fyllt 25 år ! Tack alla om grattade mig !
  • Skrivit, skrivit och skrivit på min uppsats. Är halvvägs nu.
  • Fått en flygande start på golfsäsongen. Handikappet kryper neråt.
  • Solat. Så snyggt med vårbränna.
  • Haft grillpremiär. Sjukt gött med grillat!
  • Kollat på handboll. Slutspelstider i både Sverige och Danmark.
  • Tränat. Löpformen blir bättre och bättre.
  • Börjat packa för flytt. Blir kul att komma hem, men samtidigt oerhört tråkigt att lämna Bronx.
Holstebro har bjudit på bra vårväder hittills, vilket tagits emot med glädje. Hoppas att det håller i sig. Det enda som är lite jobbigt är att man känner för att göra allt möjligt annat än att skriva uppsats. Ingen bra motivationsfaktor alltså. Har i alla fall bestämt mig för att jobba bra denna veckan, så att jag inte riskerar att halka efter i slutskedet. Blir så jobbigt om man ska sitta där svinstressad sista veckan.
På onsdag är det planerat grillkväll med gänget. Hoppas Idun och Marius hinner hem från Århus så att de kan vara med också.

Caroline ♥

RSS 2.0