Silkeborg sygehus

Det blev tyvärr förlust med 4 i gårdagens match mot Ringköbing. Vi, och framförallt inte jag, kom inte upp i normal standrad.
Jag hade haft en lång dag innan och kände mig inte riktigt klar uppe i huvudet, så det kan säkert ha påverkat en del. Hade egentligen behövt en god natts sömn, men den blev tyvärr inte så lång eftersom vi skulle köra till Silkeborg tio över sju i morse. Lämpade av Patrik för operation för någon timme sen och sitter just nu i cafeterian på Silkeborgs sjukhus med laptopen i knät (käckt att man kan koppla iphonen till datorn så att man kommer på nätet) och försöker få tiden att gå. Hade lite planer på att åka till Silkeborgs bibliotek och plugga lite, men det öppnade först 10.00, så jag bedömde att det inte riktigt var någon idé. Det är kallt som tusan ute och snöar, så tror jag får hålla mig inomhus. Annars hade ju en promenad vart ett alternativ.

Efter operationen måste vi åka förbi Opel. Har kollat lite på nätet och det verkar som att de har en förhandlare ett par kilometer här ifrån. Oljelampan har nämligen börjat lysa i bilen (varför just, precis nu?) och vi är lite osäkra på vilken olja det ska vara. Hoppas de kan hjälpa! Jag funderade ett tag på att jag skulle åka och försöka fixa det själv, men det känns inte jättelockade att åka dit ensam när jag inte ens riktigt vet var det ligger och att jag inte är något bilfreak direkt. Sen har det här sjukhuset världens minsta parkering, så vågar inte riktigt släppa vår plats.

Om Patrik har det okej efter operationen blir det lite födelsedagsmys hos Jenny ikväll. Är även open by night i Holstebro ikväll, men tror inte det blir att jag går ner på det mer än en kortis isåfall.

Caroline ♥

Då var det Jennys tur :)

Den här veckan har ju gått lite i födelsedagarnas tecken kan man säga. I tisdags fyllde "Marie-pigen" år och idag är det min gästbloggare och vapendragare Jenny "smeknamnet" Gustafsson som har födelsedag.
Jenny och jag har följts åt här i Danmark, först i Kolding och sen Holstebro, vilket gillas skarpt. Tyvärr vägrar hon ju bosätta sig på bästkusten när vi en dag flyttar hem till Sverige, vilket är mycket synd.
När våra killar är iväg på träningsläger och liknande så brukar vi alltid bli korttidssambos. Vi har ett favorituttryck, vilket även har figurerat en del här på bloggen ; mysmys!

Med detta inlägg vill jag egentligen bara säga STORT GRATTIS och önska dig en trevlig dag. Ser fram emot födelsedagsmys i morgon!



Många blir nog förvånade när jag berättar att denna unga skönhet faktiskt rundar 29 idag. Skulle lika gärna kunna vara 19 ;).

Caroline ♥

Späckad dag

Hej hej!

Just nu sitter jag hemma i soffan och samlar krafter för morgondagen där jag kommer ha fullt upp från att klockan ringer 06.45 till någon gång efter 22.00 på kvällen. Först en heldag i skolan 8.00-15.00. Sen bär det av till Idrottskliniken i Herning för att få svar på magnetröntgen av mitt knä, vilket antagligen inte visar något. Vi har dessutom match i morgon kväll och eftersom att jag inte kommer hinna tillbaka till Holstebro till samlingstid får jag åka själv direkt till Ringköbing. Mindre kul, men har inte så mycket att välja på tyvärr. Hoppas i alla fall på vinst, vilket inte borde vara någon omöjlighet om vi spelar som vi har gjort det sista.

Börjar bli ganska trött nu, men väntar nog med att lägga mig till Patrik har kommit hem. De har varit i och spelat match mot BSV. Blev seger med 31-30, så de ångar på ganska bra nu och det är ju jättekul!
Det händer inte jätteofta, men ibland har jag sånna här kvällar när jag är helt ensam hemma och då känns det otroligt oinspirerande att laga mat till sig själv. Tror kanske att det hade varit annorlunda om man hade bott själv för då hade man nog vant sig vid det, men som det är nu så är det inte speciellt ofta jag lagar mat till mig själv. Ikväll hade jag tänkt lösa problemet genom att äta den portion risgrynsgröt som blev kvar från igår. Eftersom jag har suttit och pluggat hela eftermiddagen och dessutom grejjat lite här hemma samt pratat med mamma i telefon var jag ganska hungrig när det blev matdags någon gång före åtta. Plockade fram djup tallrik och grejjer. Vad tror ni inte händer när jag öppnar kylskåpet?! Gröten är borta!! Jag började först rota runt i kylskåpet, men insåg ganska snart att den var uppäten, vilket jag inte riktigt kunde förstå eftersom jag och Patrik åt korvstroganoff ihop till lunch. Men tydligen hade han glufsat i sig den till frukost. Dålig kommunikation där! Fick rusa ner till Kylling&co precis innan de stängde och köpa en sallad, så mätt blev jag i alla fall :).


Caroline ♥


Grattis Mariiii :)

Idag fyller världens bästa Marie Olseng år. Marie, som förövrigt är norman, är liksom jag med till att göra vårt lag till Mejdals mest internationella. Hon är en av mina abolut bästa vänner här i Danmark och därför förtjänar hon ett eget inlägg på sin dag.
STORT GRATTIS på 24-årsdagen! Nästa år blir det kanel ;).







Hoppas du har haft en superdag. Vi ses snart!! Ser fram emot kaka på träningen ;).

Caroline ♥

Svensk pølseret?

Danskarna är ju kända för att äta sitt äckliga rågbröd till lunch. Det är nästan så att man blir arg på alla som klagar på den svenska skolmaten, när man ser danskarna plocka upp samma "madpakke" varje dag när det börjar närma sig lunchtid. Rågbröd med något form av pålägg, vanligtvis leverpastej eller något korvliknande, är det som står på menyn i otaliga dagar i den dansks liv. Till och med två-åringarna jag hade på dagis satt och tryckte i sig dessa mindre smakfulla mackor.
Till saken hör att "någon" måste lägga tid på att fixa i ordning detta varje morgon och sen har de legat och blivit lite sådär sura och härliga i väskan under förmiddagen innan de ska ätas. Så satt i perspektiv tycker jag ändå att vi svenskar få vara ganska nöjda med skolans spaghetti och köttfärsås, pastagratäng, köttbullar, korvstroganoff eller gulachsoppa (Ok, jag kan hålla med om att det var lite snålt att man bara fick ta ett bröd till).

Nu verkar det dock som att danskarna har fattat att det kan vara kul med lite variation. På min skola har de till exempel börjat sälja en varm rätt varje dag för 25 kr, vilket brukar vara ganska uppskattat av den tiondel av de studerande som antingen inte känner för rågbrödslunch eller bara inte orkar göra matsäck på morgonen. Maten som serveras kan vara till exempel lasagne, kyckling och ris eller någon annan vanlig husmanskost. Idag när jag kom ner i matsalen stod det "Svensk pölseret" på menyn. Är det någon svensk som har hört talas om detta förr? Känns liksom som att jag borde veta vad det är om jag kommer från Sverige, men jag har verkligen inte hört om det innan. Tänkte i alla fall att det kunde vara värt att prova, så beställde en portion när jag kom fram i kön. Vilket jag ångrade redan när "mattanten" sträckte över tallriken till mig. Skulle nästan tagit ett kort på det. Det bestod av en enda röra av krossat potatis, korvbitar och någon form av tomatsås. Att detta skulle komma från Sverige har jag mycket svårt att tro, men vem vet, kanske är det bara i Uddevalla det inte serveras ;).

Caroline ♥

Måndagsmiddag

Eftersom att den skriftliga tentan närmar sig med stormsteg var jag, trots en lång och seg dag i skolan, tvungen att sätta mig och plugga när jag kom hem. Mindre kul, men fick i alla fall en del gjort kändes det som. Med tanke på att det trots allt är två veckor kvar, så känns det som att jag är hyfftsat med. Får försöka läsa lite varje dag nu, så det inte blir panikplugg i slutet. De som känner mig vet ju att stress inte är min starka sida ;). Förutom att jag inte lär mig något när jag ska läsa fort kan jag bli sjukt stressad av att höra hur mycket andra har pluggat, när man liksom känner att man ligger efter i förberedelserna. Att döma av att den riktiga tentahysterin inte har börjat i klassen än, verkar det inte som att det är så många som börjat läsa, och därför känns det i alla fall väldigt bra att vara igång.

Både jag och Patrik är rutin-människor, vilket har resulterat i att vi har en fast måndagsmiddag bestående av kyckling gjord i ugn, potatis och svensk grönpepparsås (den där färdiga creamy-pepper sausce från Knorr i grön förpackning). Såsen gör halva middagen och är en av de produkter som hamstras från Sverige när vi är hemma.
Så just nu står jag i köket och brassar ihop detta, så att det kan stå på bordet när Patrik kommer hem från hallen. Vissa har det bra ;).

Caroline ♥

Bra slut på en händelserik vecka

Hej igen!

Det har varit lite dålig update här det sista, men så kan det vara när man har mycket att göra. Början av veckan förflöt som den brukar, med skola och träning. Patrik fick svar på sin magnetröntgen och har fått operationstid i Silkeborg på fredag, vilket betyder att han är helt borta från handbollen ett tag framöver. Dock känns det som att det var sista utvägen, eftersom den inte har blitt bättre av någonting annat och det håller ju inte i längden att gå och ha konstant ont och bara spela matcher. Så nu håller vi tummarna för att operationen blir lyckad!

I tordags kom mamma och pappa på besök, vilket har varit jätteroligt. De hade med sig en massa nytt julpynt, så ser fram emot att göra lägenheten julfin här om ett par veckor. Mysmys! Förutom att bara umgås har det blivit en del shopping och även lite handbollstittande. Som vanligt när man har besök har även en helt del god mat intagits. I fredags åkte jag och mamma till Herningcentret och igår blev det först shopping på stan på förmiddagen följt av Team Tvis Holstebro - AG håndbold på eftermiddagen. Blev tyvärr förlust i matchen, men AG är hur grymma som helst i år, så det var ganska väntat.

Dagen idag har gått i handbollens tecken. Jag hade match, och så även Patriks killar samt Kropps herrar. Blev vinst i alla tre matcherna, så det var en lyckad dag. Nu blir det lite soffhäng för att ladda om batterierna till nästa vecka.


Mamma innan gårdagens utsökta middag

Caroline ♥

Rastlös

Trots en lång skoldag satte jag mig och pluggade direkt när jag kom hem, eftersom det har en tendens till att inte bli av om jag sparar det till kvällen. Dessutom skönt att ha det gjort. Kycklingsoppa stod på menyn idag och det var färdig lagom till att Patrik kom hem från träningen. Måndagar är ofta en av de få vardagskvällar både jag och Patrik är hemma, så jag hade planerat för lite myskväll ikväll. Dock hade stackaren gått och fått migrän, så det var inte direkt mycket han fick i sig. Det var ett bra tag sen han hade migrän nu, men idag var det tyvärr dags igen. Jag har aldrig själv haft det, men de som har det säger att det är riktigt jobbigt. Efter maten gick han upp i sängen och la sig i hopp om att det snart ska ge med sig.
Så nu är klockan är 20.30 och jag sitter ensam i soffan och känner mig max rastlös. Pluggat har jag som sagt gjort och inget bra på TV. Tänkte gotta mig med dagens avsnitt av Paradise Hotel på tv6-play. Efter halva avsnittet hände något så bilden blev helt svart. Hörde bara deltagarnas röster. Vad är oddsen att det skulle hända just idag liksom?! Hade även planer på att rensa garderoben, men känner inte riktigt att det är läge att gå in och tända ljuset och börja dona med det när Patrik ligger där inne med huvudvärk...
Aja, får gå upp och kolla hur det går med honom nu i alla fall!

Caroline ♥

2 poäng?

Är nyss hemkommen från bortamatch i Skjern. Vi var riktigt taggade idag och började sjukt bra. Tog ledningen direkt och höll i bra så jag tror det stod 13-7 i halvlek. Sen börjar de inhämta mer och mer, men tror ändå vi leder med 4 en kvart in i andra halvleken. Då blåser sekretariatet av efter att Tinne gjort sitt första mål. Vi fattade ju först ingenting, men sen kommer det fram att vår tränare glömt att skriva på Tinne på laguppställningen. Smart! Vi fick i alla fall en utvisning och vår tränare höll typ på att börja grina när de knappade in mer och mer. Vi drog i alla fall längste stråt till sist och vann med två. Dock har de lagt in en protest, så nu håller vi tummarna för att den inte går igenom.

Nu sitter jag hemma och njuter av helgens sista timmar. Efter lite mat i magen blev det "Ensam mamma söker". Programmet man inte kan bestämma sig för om man älskar eller hatar. Nu har jag i alla fall följt med sen det började, så det är klart jag måste kolla när det börjar dra ihop sig till final ;).

I morgon chockstartar veckan med en heldag i skolan. Har dessutom lagt in en juridiktimme efter att vi normalvis slutar.
Förutom skola kommer veckan bestå av träning och besök av mor och far. Det sistnämda innebär ju, förutom att det ska bli jättekul, bland annat att lägenheten ska storstädas. Tur att jag har ledigt från skolan på torsdag. Mamma upptäcker ju minsta dammkorn, så jag får säkert att göra;).

Caroline ♥

Mysmys

Hade en mycket trevlig myskväll med Jenny i fredags. Killarna skulle spela match på lördag eftermiddag, men för att slippa gå upp före tuppen åkte de redan på fredagen och sov på hotell där borta.
Jag gjorde ett tappert försök att laga Jennys goda tacopaj, vilken blev helt klart godkänd. Var väl nån grej jag kommer göra annorlunda nästa gång, men det var god i alla fall. Till efterrätt hade Jenny gjort en chokladkaka. Också mycket god!
På lördagen tog vi oss sovmorgon till 10 och av oss sedan ut på stan. Känns som att jag inte har något att ha på mig överhuvudtaget, så var i ett akut behov av shopping. Hade hoppats på att hitta mer, men fick köpt mig en ny tröja och en halsduk i alla fall.

På kvällen stack jag bort till Jenny, som hade förberett lite julpyssel. Jag är ju inte världens mest kreativa människa och det var väl egentligen lite väl mycket småpill för min smak, men fick gjort mig några småtomtar i alla fall. Återstår att se hur länge dom håller. Vi var lite småskraja att Jocke skulle bli sur för att jag hade snott hans del av pysslet, men reaktionen blev snarare den motsatta. Surprise;)!

Bjuder på en bild av mina mästerverk:



Caroline ♥

Svullen tumme

Sitter och slappar i soffan efter dagens handbollsträning. Skönt att vi inte tränar så sent på torsdagar. Knät funkar himla bra just nu, så det är härligt. Dock har jag gjort något med handleden, så tummen är helt svullen nu efter träningen. Jag har som vanligt varit dålig på att lyssna på min kropp. Började få lite känning för nån dryg vecka sen och sen dess har det bara blivit värre för varje träning. Var lite orolig för att något var brutet och ringde läkaren igår. Blev skickad till röntgen, men det visade ingenting, så det var ju bra i alla fall. Orkar verkligen inte vara skadad nu! Får vila den så mycket som möjligt i morgon och på lördag och hoppas att den är hyffsat okej till matchen på söndag.

I morgon är det ledigt från skolan. Juridiken är återigen iställd och folk börjar bli lite småirriterade då det är ett av ämnena vi ska ha tenta på redan den 7 december och det känns knappt som att vi har haft det efter sommaren. Det är även inställt nästa torsdag och nästnästa fredag, så förstår inte riktigt hur vi ska hinna igenom allt. Men men, det går säkert.
Morgondagen har jag tänkt mig att börja på gymmet alternativt en löptur ute om vädret tillåter. På kvällen blir det mys med gårdagens gästbloggare, Jenny. Jag har inlagt ett matförslag om Jennys supergoda tacopaj och det verkade som att det gick igenom. Mysmys!

På återseende!

Caroline ♥


Gästbloggare: Jenny

Hej på er allihop

Efter mycket tjat från bloggdrottningen har jag tagit mig i kragen och knåpat ihop ett inlägg här på karas place, som ni märker har Carro många smeknamn här borta. Bl.a. Karamellen, Kryddan, Karis,  Curry,  Drottningen av Powernaps, Kara, Carolineeee (med danskt uttal)  och inte att glömma Karaktären. Smeknamn och att sätta namn på saker och ting är något jag själv tycker jag är rätt bra på. Hemma hos oss har vi namn på väldigt många saker. Vår robotdammsugares alias är suggan eftersom hon suger så bra, sen har vi Ali Baba, som är en jättefin korg från Senegal, fast det är en tjej, även om hon heter Ali Baba. Vår käraste ägodel är nog dock Astrid (vår bil som är en Opel Astra). Hon var med om en olycka förra året och landade på huvudet och slog sig riktigt rejält, men hon mår bra nu, hon har opererats i Sverige och är tillbaka i DK igen.  Ja det blir väl så att man namnsätter saker och ting när man inte har nåt levande härhemma att sätta namn på, inga djur och inga bebbar.

 

Jag kanske skulle ta och presentera mig själv förresten. Jenny heter jag alias ”JG” Jodet” och från vissa ”Gurkan” och ”Gullan”. Jag är den där tjejen som Carro skriver om ibland, som är ett väldigt stort fan av att mysa, det är nog min favoritsysselsättning faktiskt.

Är också lite av en wannabe housewife, gillar att baka, eller framförallt mest äta upp det jag bakar skulle jag nog säga, städa kan faktiskt vara trevligt ibland, och att ”fixa”, Carro vet vad jag menar, gillar att va på fixen. Sen gillar jag språk väldigt mycket, alla möjliga språk faktiskt, fast mest Svenska, Spanska,Serbiska, Islänska, Norska och Danska och Tyska. Jag översätter från Danska till Svenska ibland när det rullar in jobb, det är roligt tycker jag.

Ja juste jag spelar ju handboll också, varje dag faktiskt. I Team Tvis Holstebro, det är också roligt.

Och jag kommer från Stockholm, så jag är ju den enda som pratar rikssvenska häruppe i Holstebronx, bland alla Uddevallare och Fd Orustbor. Från att ha bott i Sveriges största stad, flyttade jag till Göteborg, det var ju inte så farligt iochförsig, men efter det till Kolding i Danmark, till Holstebronx, än ännu mindre by i Danmark, långt åt helvete ifrån allt! Vad hände egentligen där, förstår inte riktigt hur jag har anpassat mig, men det funkar. Men det är mest människorna som man lär känna som gör att det funkar skulle jag säga.  Nä men hörni jag avrundar med lite svar på frågor som jag har satt ihop, det blir väl bra?

 

När gick du upp idag?
Alltså lite pinsamt att säga, men måste skylla på att jag blev bjuden på Turkiskt Kaffe igår så det gick faktiskt inte att somna, motvilligt svarar jag 10.45, inte ok.
Favorit-TV- program? Desperate housewives,Gossip Girl, 90210

Vad åt du till frukost? Hönökaka med ost och kaviar, Juice, jalla yogurt.
Vad är ditt andranamn? Maria

Din favoritmat? Tapas!
Vilken mat gillar du inte? Indisk mat

Vilken är din favorit-CD för tillfället? Har aldrig köpt en cd i hela mitt liv tror jag, men Melissa Horn har en grym röst

Vilken bil kör du? Astrid
Vilka mänskliga drag orkar du bara inte med? Snålrövar, Energitjuvar

Vilka är dina favoritkläder? Tights, Leggings, och linnen
Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då? Thailand, och det ska jag ju om 3 veckor, jihu

Var vill du dra dig tillbaka? I nåt varmt land, sitta på verandan i solnedgången och dricka iste J

Favorittid på dagen? Efter träning när man är sådär härligt mosig och bara vill sjunka ner i soffan.
Var är du född? Nacka bb

Favoritgodis? After Eight, men gillar mest kakor och tårtor, mer än godis

Saft eller alkohol: Varför är inte Julmust med som alternativ, dåligt.
Hur många kuddar sover du med? 3
Favoritväder? Sol Sol och åter Sol
Morgon- eller nattmänniska? Morgonmänniska
Sparare eller slösare? Mittimellan
Kommer du ihåg din första kärlek? Jepp
Tror du på mirakel? självklart
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 2st
Bio eller promenad? Bio, gillar filmer
Stjärntecken? Skytt såklart
Rädd för insekter? Jupp
Chips, morötter eller godis? Chibbba!
Pizza eller hamburgare? Hamburgare
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Kanske, man vet aldrig
Stökigt eller välstädat? Välstädat
Är du rädd för blod?
Anser du att du är stark? Värsta Heman
Brukar du sola? Ja när solen tittar fram är jag inte svår, solarium endast i nödfall.
Kaffe, te eller inget? Både och men 50/50 mjölk å kaffe, är inte riktigt vuxen än.

 

Hasta la vista!

 


November-seg

Tror de flesta kan hålla med om att November är en av årets helt klart tråkigaste månader. Det är mörkt, kallt, regnigt och det är inga långhelger eller liknande utan bara vardag... (Förlåt Jenny, jag vet att du har födelsedag i november). All energi är som bortflugen och man hör att folk är sjuka och förkylda till höger och vänster. Dock får man försöka göra det bästa av situationen och försöka planera in och unna sig bra och roliga saker. Idag efter skolan gick jag t.ex ner på stan och köpte en ny brun-utan-sol. Dessutom hittade jag ett par jeans, som i och för sig var för stora, men som blir undanlagda till mig när de kommer in igen vilken dag som helst. Sen bokade jag in myskväll med Jenny på fredag och i nästa vecka kommer mamma och pappa hit. Så det finns ljusglimtar i mörkret trots allt:).

Caroline ♥

Då var en ny vecka igång

Efter att ha avslutat förra veckan med ett besök hos Jocke och Jenny, bestående av "Ensam mamma söker" och sockerkaka med glasyr, har jag kört igång denna veckan med en heldag i skolan. Känns inte som att vi har varit så mycket i skolan här på det sista så det var ganska jobbigt. Börjar även dra ihop sig till tentorna så jag försöker följa med så gott det går och antecknar så tangenterna glöder. Det har varit ganska dålig uppslutning i klassen på det sista. Många väljer att stanna hemma. Kan hålla med om att det inte är jättekul det vi håller på med nu, men tänker att det faktiskt är sista månaden nu som vi ska vara i skolan, så får försöka härda ut. Efter jul blir det tre förhoppningsvis väldigt lärorika månader i praktik, följt av uppsatsskrivning i april och maj och tentor i juni. Sen är vi färdiga. Ser fram emot att börja jobba, men försöker samtidigt njuta så mycket det bara går av att vara studerande. Är ju trots allt mycket mer fritt och man har betydligt kortare dagar. Tyvärr är ju "lönen" därefter ;).

Efter skolan kom Patrik med bilen och hämtade mig. Claus i min klass var nere i Tyskland i helgen, så jag passade på att göra en liten beställning. Var ändå fem flak och dem hade jag ingen större lust att bära hem. Träningsväskan var packad sen i morse så släppte bara av Patrik och gav mig iväg till gymmet. Blev lite löpning och styrketräning. Skönt!

Annars är detta en ganska vanlig vecka. Har inga jättestora planer ännu, bara skola och handboll. Det gamla vanliga;).

Ha en bra vecka!

Caroline ♥

Tjejpartaj

Igår var det partaj med tjejerna i klassen hemma hos Marianne. Många hade, liksom jag, något de skulle idag, så det var ganska lugnt för de flesta. Det var i alla fall väldigt bra uppslutning, vilket vara jättekul!
Sammanfattar kvällen lite i bilder:


Värdinnan


Janne, Margrethe och Stephanie


Jag


Anne och Vicki



Marianne är så himla duktig på att göra tårtor. Var nästan synd att skära i den!



Caroline ♥

Det tar tydligen på krafterna

... att vara på besök hos oss. Patrik skickade just ett par bilder från bilen:



Caroline ♥

Vad tomt det känns

Patrik har just åkt iväg med tjejerna mot deras tåg, så nu sitter jag här själv i soffan med datorn i knät. Det blir alltid väldigt tomt precis efter när man har haft besök. Man har efter några dagar vant sig vid liv och rörelse i lägennheten och så är det helt plötsligt bara helt... tyst. Det har i alla fall varit en jätterolig vecka och jag tycker tjejerna har vart jätteduktiga och modiga som har genomfört alla träningar. Tror de har haft väldigt kul också, har i alla fall varit många goa skratt.



Caroline ♥

Stressig tisdag

Tjing!

Nu är det fullt hus här hemma. Tjejerna kom igår eftermiddags och vi slog på stort direkt och käkade min, och många andras, favvo-rätt; Tacooos :).
Dagen idag har varit något hektisk. Jag har vart i skolan, magnetröntgat knät i Herning och tränat handboll. Tjejerna och Patrik har tränat både förmiddag och eftermiddag. Dessutom har Patrik haft match med sina killar. Allt detta med en bil att transportera oss i. Vi är sex personer. Ja, ni fattar. Men ja, med lite pusslande och körande fram och tillbaka gick det ihop. Resten av veckan verkar i alla fall bli betydligt lugnare.



Innan taco-middagen igår



Vi har varit duktiga på att inte äta godis här på det senaste. Verkar som att det blir en paus från det denna veckan.


På återseende!

Caroline ♥

RSS 2.0