Svenskbesök

I helgen hade vi besök från Sverige. Handbollsdelen på Uddevalla elitidrottsgymnasium hade planerat handbollsresa ner till Holstebro för att spela ett par matcher och även se TTH:s damer och herrar spela.
Eftersom att de åkte buss ner kom jag och Sofia på den briljanta idén att hon skulle åka med ner. Så förra veckan blev det klart att hon skulle ta med sin kompis, Maja och bo hos oss under helgen. Dagen innan fick innan avgång fick även mina bröder ett ryck att följa med. Det visade sig finnas plats, så det blev fullt hus i helgen.
Lördagen var fullbokad med handboll. På förmiddagen spelade UEIG mot TTH:s juniorer. De danska tjejerna var lite kort om folk så Sofia och Maja fick hoppa in och hjälpa.
På eftermiddagen bar det av ut till arenan för att se TTH:s damer mot Lada i Europacupen och herrarna mot Aalborg i slutspelet.
Efter att ha varit iväg en hel dag tyckte vi att det var skönt att slå oss ner i soffan för en myskväll med smulpaj, godis och lite gött tjöt.

På söndag förmiddag (eller är 10.00 förmiddag;) ?) rullade bussen mot Uddevalla igen. Var i alla fall en väldigt trevlig helg, trots att det bara var en blixtvisit.


Tjejerna på matchen


På båten hem

Caroline ♥

Avslutningsfest

Hej hopp!

Igår var en riktigt bra dag. Får börja med att nämna att mina kära bröder fyllde 21 år. Grattis grattis! (Men 21?! Det är ju typ så gammal jag tänker att jag själv är. Shit vad tiden går!!)

Vaknade av att solen lyste in genom fönster. Kollade ut, inte ett moln på himlen. Äntligen är våren här! Drog på min löparkläderna och gav mig ut en timme. Mötte massor av folk som var ute och sprang eller promenerade. Gött att se! Kroppen mår som bäst när den är aktiv!
Efteråt bar det av till golfbanan tillsammans med Idun. Idun, även kallad Idde, håller på att ta grönt kort, så vi gick en runda på par3-banan. Jag har inte riktigt spelat än i år, men det gick trots allt helt ok. Önskar att det var sånt väder varje gång man spelar golf. Så skulle jag spela oftare;) !

På kvällen var det dags för den årliga avslutningsfesten i Mejdal. Man tänker att Mejdal är en liten klubb, men den finns trots allt 10 seniorlag, så efter det blev en ganska stor fest med över 100 pers.
Första och andralaget damer samlades hemma hos mig vid 16-tiden för att komma i stämning. Blev lite trångt med 20 tjejer runt soffbordet, men trevligt var det i alla fall!
Lite senare bar det iväg ut till hallen där trerätters middag väntade. Ger väl inte maten något större betyg, men det funkade. Under maten hålls en massa tal. Folk ska tacka deras tränare och det årets spelare ska kåras. Precis när detta drar igång går det upp för oss att ingen har fått med vår tränares present till hallen. Wtf! Stokholm hade inte som tur var inte hunnit få något att dricka än, så vi lånade Evas bil och åkte i ilfart hem för att hämta den. Den stod preciiis innanför dörren så hur så många kan ha gått förbi utan att se den förstår jag inte, men men, vi hann i alla fall.
Sen fortsatte festligheterna hela natten lång och det var allt-som-allt en väldigt lyckad fest. Vi är ett så himla gött gäng, så det känns lite sorgligt att jag inte ska vara där nästa år. Som tur är, är det ett tag kvar innan jag sticker, så man får väl försöka njuta av den tiden som är kvar.

Caroline ♥

Kolding

I helgen gick turen till vår gamla hemstad, Kolding. Med i bilen ner fick vi sällskap av Jenny, som liksom oss skulle träffa några gamla vänner.
Väl nere åkte vi först till Tina, Mads och deras lilla Emma, som vi inte hade träffat tidigare. Vi kikade runt i lägenheten och slappade lite innan vi packade in oss alla fem i en bil och åkte till Heidi och Kent.
Där väntade inget mindre än min favvo-rätt, Tacos, och allmänt lördagsmys. Väldigt trevligt! Så synd att vi inte träffas oftare tycker jag.

På söndagen fick Patrik och Jenny lockat med mig på brunch på First Hotel. Bästa brunchstället i Danmark!
Mätta och belåtna åkte vi vidare till Kolding Storcenter för shopping. Jag har ju jobbat där i två och ett halv år, så det var en ganska speciell känsla att komma tillbaka. Taktiken att stå på dörren när det öppnade visade sig i alla fall vara ett lyckat drag. Man kunde gå runt och kika i lugn och ro och vi var färdiga lagom till att det började folk började strömma in.
Shoppingresultat = en lång skjorta och ett par höga skor.

Hittade dessutom denna supersmarta mössan inne på Stadium:



Hade vart perfekt till mig när jag löper på vintern. Har alltid problem med håret om jag ska ha mössa. Sen är det ju ett stort plus att den fanns i rosa. Dock kände jag inte riktigt att det var årstid för den här typen av inköp (nästan 20 grader i lördags), så jag slog inte till denna gång.


Caroline ♥

Färdig!

I torsdags gjorde jag sista dagen hos Nordea, vilket var med lite blandade känslor. Jag har ju trivs väldigt bra och lärt mig otroligt mycket, men samtidigt har praktiken inneburit långa dagar och man har ju trots allt jobbat gratis. Kommer i alla fall sakna alla underbara kollegor och den fantastiska "Sund hverdag-matordningen"!
Dagen till ära bjöd jag till kaka, vilket uppskattades. Det hade varken jag eller matklubbstjejerna trott på när det på onsdag kväll uppstod ett mindre kaos i kakbakandet. Tur att det hela löste sig till slut i alla fall.
På kvällen blev det utgång med klassen för att fira att praktiken är avklarad och att vi har möjlighet för att gå ut på torsdagar igen. Har inte träffat de andra så mycket efter jul, så det var kul att ses igen!

Caroline ♥

RSS 2.0