Inneboende

Vaknade för en stund efter sista natten som inneboende hos Jenny. Har bott här sen i söndags, eftersom killarna är på träningsläger. Dock kommer de hem ikväll så då tar jag mitt pick och pack till Vestergade cirka 50 meter bort.
Igår var det dags för skola igen efter en lång helg. Avslutade dagen med ett eget klassfoto, som vi förhoppningsvis ska använda till några flyers, som ska skickas ut till några företag angående praktikplatser. Lång historia, men vi får se om det blir av. Tyvärr saknade vi ett gäng på kortet, så vet inte om vi ska ta om eller köra på det ändå. Känns som att det alltid är 5-6 borta varje dag.

På kvällen vankades tjejmys. När Rut, Idun och Anna-Maria kom hit hade jag och Jenny brassat iordning fläskfilé, klyftpotatis och tzatziki. Även sallad och vitlöksbröd, icke att förglömma. Vi såg även en film, som var extreeemt dålig, orkar inte ens fråga Jenny vad det hette, så dålig var den.

Idag har jeg ledigt från skolan. Alltid skönt med en ledig dag i veckan, men det var lite synd det inte var i morgon. Dels är Patrik inte hemma idag, men framförallt så ska jag spela match ikväll och är ändå inte helt ledig. Men men, man kan inte alltid få som man vill ;). Ikväll är det som sagt träningsmatch, och jag ska vara med! Knät är fortfarande inte helt hundra så det blir inga 60 minuter direkt, men kanske 10 i varje halvlek. Vi ska möta Resen, vilket innebär att den är ganska viktig trots att det bara är en träningsmatch, eftersom Malene och Mette spelar där. Våra killar spelar ihop, så det blir en del hets där med. Sen jag flyttade till Holstebro står det i alla fall 2-1 till oss ;). Nu ska vi tyvärr inte spela mot varandra i serien i år. Undra varför ;).


Klassbilden


Tog även några individuella


Tror inte direkt det blir detta jag använder till CV´t;).



Tjejmys - Anna-Maria och Idun
(Vet inte varfør bilden blev så liten)




Ha en bra tisdag!


Caroline ♥

Housewarming

Var en väldigt lyckad inflyttningsfest hos Mette igår. Mette hade fixat och donat så fint innan vi kom. Vi bjöds på välkomstdrink och god middag och folk var på gott humör så det kunde inte varit mycket bättre. Det enda som var ett litet minus var Marianne och Jane skulle spela idag, så de fick gå hem tidigt. Vi andra fortsatte dock ner på stan senare. De håller på att renovera vårat favoritställe Buddy Holly, så det fick bli utgång på Kaj K istället och det var ju helt okej det med. De har satt ner åldersgränsen, som i normala fall är 21 eller något liknande, så även lilla Stokki- Wokki kunde komma med in.
Här kommer lite pics:


Helle och Vicki


Jag i Stokkis glasögon


Värdinnan


"Stokki-Wokki" och Camilla


Vicki och Eva


Mette och Anders


Marie och Stokki

Caroline ♥

Lördagsutflykt

I förmiddags bar det av till Stoholm för att kolla handboll. Patriks brorsa, som spelar i det norska laget Stord, är där på träningsläger. Eftersom det är minst sagt sällan Patrik ser honom spela var det såklart ett gyllene tillfälle att åka dit och se dagens träningsmatcher. Stoholm ligger ju trots allt inte mer än 4-5 mil härifrån. Tyvärr blev det förlust i båda matcherna, men det var kul att kolla i alla fall. När vi kom hem köpte vi hem sallader från Kylling o Co. Aldrig fel!


Patrik och Ingemar


Nu håller jag på att göra mig iordning för inflyttningsfest hos Mette. Var väldigt längesen vi var ute med handbollstjejerna nu, så det ska bli himla kul ! Party party!

Vi hörs i morgon!

Caroline ♥

Ledig fredag

Att ha ledigt en fredag är aldrig fel, så idag passade jag på att fixa och ta tag i grejer som jag inte fått gjort tidigare.
Från "to do"-listan kan jag nu stryka:

- Klippa luggen
- Prata med topdanmark om sjukgymnastik
- Skriva färdigt ansökningarna till Nordea och Sydbank
- Maila ansökningar till Camilla för genomläsning
- Skicka in betyg till Vestjyskbank

Hann dessutom med att kolla när Patrik spelade träningsmatch samt köra ett pass styrketräning.


Patrik gör mål



Nu blir det fredagsmys!

Caroline ♥

Tidig helg

Patrik var i Köpenhamn och spelade pokalmatch igår och var inte hemma förrän halv två på natten. Eftersom jag inte är något större fan av att sova själv somnade jag ganska sent. Detta resulterade såklart i att jag var minst sagt trött när klockan ringde 06.45 i morse. Pallrade mig i alla fall upp, käkade frulle, packade väskan och drog iväg till skolan. Hade precis tagit upp och satt på datorn när en av mina klasskamrater kläcker: "Det är inställt, läraren e sjuk!" Ork! Man visste inte om man skulle skratta eller gråta. Det är ju självklart skönt att få ledigt, men man har ju trots allt redan gått upp och vaknat till liv. Dessutom kommer timmarna säkert läggas in vid ett annat tillfälle.
Något som känns bra är i alla fall att, eftersom vi är lediga i morgon, så är det redan HELG! En lång sådan dessutom:).
Jag ska i och för sig träna handboll ikväll, men det är ju bara kul. Jag var ganska trött på handbollen förra säsongen och var osäker på en fortsättning, men just nu känns det så himla kul, så jag hoppas verkligen att mitt knä blir 100 % bra snart.

Caroline ♥

En vanlig dag

Idag hade vi skola fram till ett och sen stack jag förbi gymmet på hemvägen. Fy vad jobbiga MAQ-övningarna är! Dock är det väl de jobbiga övningarna som tar ;). När jag kom hem tog jag mig samman och satte mig och skrev lite ansökningar. Vi ska ju själv hitta våra praktikplatser till våren och bankernas ansökningsfrister börjar närma sig. Nytt för i år är även att om man inte hittar nån praktikplats, kan man inte genomföra utbildningen, så det är gaanska viktigt. Dessutom är det ofta där man har vart i praktik man får jobb efteråt. Samtidigt vill man ju helst vara på ett ställe man känner för att jobba på, så det är ganska svårt och folk är minst stressade. Jag fick i alla fall ihop ansökningar till Danske Bank och Handelsbanken idag, vilket känns väldigt bra. Nu blir Sydbank och Nordea nästa projekt.

Nu på kvällen har jag kollat Fångarna på fortet. Var handbollskillar mot fotbollskillar. Givetvis höll jag på handbollsgänget och det var väl heller ingen överraskning att det var dom som vann ;).

I morgon är det handbollsträning igen. Har även snackats om utgång efter. Jag är ledig fredag, så det är väl inte helt omöjligt att jag hänger på. Dock är det Mettes födelsedagsfest på lördag och vet inte riktigt om jag känner för att gå ut två gånger på en helg. Ja, vi får se på´t!

Caroline ♥

Kör aldrig...

... en skärbräda i trä i diskmaskinen. Då kan det sluta så här:




Caroline ♥

Måndag

Det är alltid lite trögare att gå upp på måndagar och jag sov som vanligt som en stock när klockan ringde. Fick i alla fall pallrat mig till skolan. Var meningen vi skulle gå från 8 till 14.10 idag. Så slutar vi företagsekonomin redan vid 11 och så skulle "ledelse och kommunikation" börja 12.00. Lite onödigt lång lunchrast, men ja, det fick ju gå. Så vid tolv-tiden sitter vi i klassrummet och väntar på att läraren ska dyka upp. Alla ville ju köra igång direkt, så att vi kunde bli färdiga tidigare. 12.15 kommer vår typ klassföreståndare (eller lots, som man kallade det på Östrabo), och säger att det har blitt nåt missförstånd så att timmarna på eftermiddagen blir inställt. "Kul" att ha suttit där i en och en halv timme i onödan! Där blev folk lite negativa, men det flesta tyckte nog ändå att det var gött att vi kunde dra hem.

Jag stack till gymmet och körde lite styrka. Sa även upp mitt medlemsskap. Har äntligen bestämt mig för att byta till Fitness DK. Finns för- och nackdelar med båda, men jag är ändå nöjd med mitt val! Dock är det löpande månad plus 30 dagars uppsägning, så jag får vara kvar på Dansk Fitness september ut.

Jag köpte en lång jeansskjorta och ett linne i lördags, men linnet var för litet så fick kila ner och byta det idag. Var snabbt gjort. Enda nackdelen var att jag var helt dyblöt när jag kom hem, pga av det här skitvädret.

Nu borde jag egentligen sätta mig och skriva lite praktikplatsansökningar, men har hört rykten om att vi ska få info i skolan på onsdag om hur man skriver bra ansökningar, så det är nog lika bra att vänta tills dess.
Får bli lite städning istället. Tänkte även ha färdigt mat tills Patrik kommer hem från träningen. Fläskfilé med svensk grönpepparsås står på menyn.



Caroline ♥

Lördagsträning

Halloj!

Sov inte jättebra inatt. Var ett jädra liv utanför precis när jag skulle lägga mig. Har hört rykten om att Kaj K hade 16+ och att det var någon form av gymnasiefest, så det kan vara anledningen till det pådrag som höll mig vaken vid 23.30-tiden. Vi bor mitt i stan, men trots allt inte granne med uteställena, så vi brukar inte störas av Holstebronxs vilda uteliv, så händer det en enstaka gång ska man väl inte klaga ;).

Vi hade lagt in extraträning idag, så det var bara att ställa klockan på åtta imorse så att man kunde hinna få i sig lite frukost och vara ute i hallen klar till att träna klockan 10. Är faktiskt himla skönt att träna på lördag förmiddag kom vi fram till! Dock ska det bli skönt med lite vila för mitt knä nu. Har varit lite mycket det sista. Mette gav mig även kinestejp på, så förhoppningsvis ska det också vara med och öka blodcirkulationen och därmed underlätta läkningen.
Köpte med mig en sallad från kylling&co när jag kom hem, så den sitter jag och glufsar i mig nu. Sitter även och följer med lite på distans, dvs. via sms-rapporter, hur det går för Kropps i Gallionen cup. För dem som inte vet, så kan är det en träningsturnering i Uddevalla, som spelas i helgen. Jonas spelar ju i laget nu, så jag försöker hänga med så gott det går. Förhoppningsvis kanske man kan få se nån match live här i höst.

Caroline ♥


Redan helg igen:)

Då var andra skoldagen avklarad och det är redan helg. Skönt med en mjukstart!
Drog en sväng til Fitness efter vi slutat och körde lite styrka plus knäövningar. Blev lite mycket förra veckan, men både handboll och en massa löp, vilket har gjort att jag fått lite känningar i knät igen. Så får ta det lite lugnare helt enkelt. I morgon är det handbollsträning igen, så sitter och kurerar knät med is och voltaren nu. Sen blir det ett par dagars vila och det känns som att det kommer göra susen!

Om en stund ska jag ner och handla lite på Fötex. Kan även bli en sväng in på Vero Moda för att de om de har fått in något nytt :).

Ha en bra helg!

Caroline ♥

Min sommar

Då var sommarlovet definitivt slut. Jag har i alla fall haft några riktigt härliga veckor, som jag tänkte sammanfatta i bilder.


Turkiet i slutet av maj var en bra kanonstart på sommaren!


Poolhäng


Syskonskaran


Hela gänget


Middag första dagen i Sverige. Midsommardagen.


Den första av två Norge-resor. På väg till Stord mitt i natten.



På Stord


På väg hem igen


Nästa Norge-resa. Jag och Marie.






Åkte ring för första gången. Kuuuul!



Grillmasters. Henrik och Patrik.


Svensk sommar. Pinneviken, Lysekil.





Svensk sommar. Båttur.


Jag och Sofia.


Åhus Beachhandboll. Sofia och Patrik.





Svensk sommar. En av många dagar på sunningens playa.



Smögen. Jag och pappa.


Jag och mamma


Smögenbryggan


I väntan på käk på smögenbryggan


En av många grillmiddagar



Minigolf. Mamma laddar.


Pappas tur



Bara att putta i


And the winner is...


Reunion med 86-tjejerna.

Reunion med 86-tjejerna.

I know a place, where the grass is really greener. Warm, wet and wild, there most be something in the water. Sippin gin and juice. Laying underneath the palmtrees. The boys break their necks. Try´na to keep a little sneek peek.
You can travel the world, but nothing comse close to the golden coast. Once you party with os, you´ll be falling in love.. Uddevalla girls - we´re unforgettable!


Caroline ♥

Sista sommarlovsdagen

Idag är det sista dagen på sommarlovet. Lite deppigt är det ju alltid när man vet att vardagen ska dra igång igen. Semester är ju så underbart! Dock känns det ändå ganska okej. Har ju vart ledig ganska länge nu, och vädret är ju inte direkt det bästa. Patrik har vart igång länge och har inte direkt många lediga dagar, så vi kan inte direkt hitta på så mkt ändå. Det har ösregnat hela dagen idag, så den inplanerade golfen blev tyvärr inställd. Men tjejmyset hos Jenny blev såklart av ändå. Jenny hade lagat jättego tacopaj och tobleronekakor till efterrätt. Namnam! Tack för en trevlig kväll, tjejer!


Rut skriver i Jennys vänner-bok


Nya innesnackset, morötter med dip. Rut och Idun.


Värdinnan

Nu blir det sängen. Klockan ringer ju 06.30 i morgon. Suck..

Caroline ♥


Spöregn

Hola!

Jenny kom med ett väldigt bra initiativ att vi skulle gå en sväng på stan idag. Jag hade inget annat planerat idag förutom att gå och vänta på träningen ikväll, så jag nappade givetvis. Jenny ska på bröllop om ett par veckor så hon behövde fixa lite grejjer till det. Planen var att hon skulle fixa väska och sånt där, men det slutade med att hon köpte en helt ny klänning. Jättesnygg och i Pink dessutom, så den blir hon säkert nöjd med.
Jag hittade mina efterlängtade svarta 3/4 leggings på inget mindre än HM. Och Jenny kapade ett par likadana.
När vi skulle gå gågatan ner från Nörreportcentret och hem började det spöregna och så menar jag verkligen att det öste ner! Typiskt Danmark! Först försökte vi gå lite under tak, men till slut gav vi upp, vi var ju ändå genomblöta och skulle bara hem, så det var bara att gå. Kan också meddela att det blev klädbyte direkt när jag kom hem.
Idag har jag även införskaffat ett par nya handbollsskor, vilket var på tiden. Fick bli ett par adidas. Känns säkrast så ;)
Ser fram emot att inviga dem på träningen kväll! Så här ser de ut:



Den nya skolschemat dök upp för nån timme sen. Även det var väl på tiden. Verkar inte som vi har sådär jättemånga helt lediga dagar innan höstlovet, men däremot går vi inte så långa dagar. Slutar oftast 11.30, så det är ganska skönt. Dessutom är det höstlov redan vecka 42, så det är ju inte så många veckor man ska igenom innan det är ledigt igen. Härligt!

Det var allt för idag.

Caroline ♥


Ny vecka

Patrik dök upp vid 17-tiden i går eftermiddags, och var ganska trött, så kvällen igår bestod endast av mys och soffhäng. Jag hade fixat käk och även köpt jordgubbar, vilket uppskattades. Sen såg vi även ett avsnitt av Tusenbröder. Var sista avsnittet, så vet inte om vi ska försöka ge oss i kast med en ny serie nu. Är kul att ha något man kan dra på om man har en timme eller två över.
Idag var det meningen vi skulle träna på morgonen/förmiddagen och sen spela golf, men det regnar så golfen får vänta tills en annan dag. Istället tror jag att jag ska ge mig ut på stan för att kolla efter nya handbollsskor. Tror inte jag köpter några idag, men ska kolla lite vad som finns och så.
Senare i veckan drar skolan igång, och vi har lagt in en extraträning med handbollen på lördag. Sen är det även inplanerat golf med några klasskompisar och tjejmys hos Jenny, så det händer lite. Jag hoppas också att schemat för när vi har timmar i skolan dyker upp snart, så att man kan planera lite. Känner att jag har lite dålig koll på när det är uppsatsskrivning, tentor och grejer och det är ju lite jobbigt för en som gillar att ha koll på läget.

Ha en bra vecka !


Caroline ♥

You are my angel. You saved me from danger.


Helgen

Patrik är iväg i helgen, och det är även Marius, så det har blitt en del häng med Idun. I fredags kväll var Jenny med och myste med oss, men igår var det bara vi två. Vi har käkat mat, kollat film och sen har det blitt en hel del morötter med dipp ;). Igår kväll, vid 23-tiden, så satt vi och kollade på Tv. Plötligt hörde vi en jävla smäll. Det lät typ som ett fyrverkeri, men vi såg inga färger på himlen. Detta hände ett par gånger och det lät som att det var riktigt nära oss, så tanken på att det kunde vara krig på g gjorde oss lite skraja. Jag skrev till Jocke, som jag visste befann sig några hus bort och frågade om han hörde det och om han visste var det var. Fick till svar att någon hade sprängt kyrkklockan. Bor man i Holstebro city, så vet man att den kan vara gaaanska irriterande, framförallt en söndag morgon klockan 8 när man vill sova. Hade den tystnat att man ju inte direkt blitt ledsen. Tyvärr vaknade jag i morse när den drog igång och insåg att han hade fel. Så... Mysteriet återstår.

Idag var det planerat powewalk på morgonen och stranden efter det. Idun var ganska trött när vi vaknade och la sig igen, så tror powerwalken är inställd. Stranden vet jag inte heller hur det blir med. Både DMI och yr hade ju sagt att det skulle bli strålande sol hela dagen, men det ser ganska mörkt ut om jag ska vara ärlig. Men vem vet, det kanske spricker upp.
Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Patrik kommer hem fram på eftermiddagen här så då kanske vi hittar på något. Frågan är väl i och för sig hur pigg han är efter en helg på hårdförläggning.
Jag har i alla fall lagt fram löparkläderna och hoppas på att jag kan dra mig ut och löpa snart. Har varit duktig med träningen, så det hade känts bra att avsluta veckan med en runda.




Caroline ♥

Fredag den 13:e

Idag är det fredag den 13:e. Uuuh. Känns inte riktigt bra, men än har jag inte råkat ut för något, så hoppas att det håller i sig resten av dagen.
Sitter och slappar i soffan för tillfället. Ska snart ta mig samman att grejja i ordning lite här hemma samt gå ner till Føtex och handla. Måste bara samla lite kraft först ;).
Patrik skulle köra lite kondition på gymmet, innan sin träning, vid halv åtta i morse, och han lyckades övertala mig att hänga med. Jag skulle ändå träna, så det var väl egentligen lika bra att få det gjort direkt på morgonen, plus att Patrik gärna ville att jag skulle vara hemma vid 9-tiden, eftersom det fanns en viss chans att hans nya iphone skulle dyka upp då. Så 07.00 ringde klockan i morse, och det är ju inte ofta man går upp vid den tiden på en ledig dag, men det var bara att pallra sig ur sängen och dra på sin träningskläderna.
Vi kom fram till att egentligen är det väldigt skönt att träna på morgonen, när man väl har kommit upp.
Väl hemma igen intogs en god frukost och Patrik stack iväg till sin styketräningen. Iphonen dök självklart inte upp. Lite konstigt, eftersom det var ett par dar sen han beställde den nu, men ja, den som väntar på något gott ;).

Jag gick ner en sväng på stan för första gången sen jag kom tillbaka till DK. Huvudmålet var att hitta ett par nya, svarta leggings. De hade precis sånna jag hade tänkt mig på Vero Moda *2 och only, men bara  XS och XL. Ett mellanting hade vart bra där, men icke. Får hoppas att de får in snart.

Sen drog jag mig iväg till gymmet igen. Körde styrka. Jag har blitt lite klen i benen efter att jag vart skadad så har bestämt mig för att ligga i den närmsta tiden. I morgon blir det dock en välbehövling vila, i alla fall för benen.

Ikväll blir det lite tjejmys med Jenny och Idun. Vi ska käka wok och kolla film är tanken. Mysmys.

Caroline ♥

Sliten

Om ett par timmar är det dags för handbollsträning igen. Blir spännande att se hur många som kommer idag. Var ju gaaanska många i tisdags. Jag har tränat ganska mycket det sista i förhållande till vilken form jag är i, vilket har resulterat i att jag känner mig extremt sliten och har ont överallt, så vi får se hur detta ska gå. Planen är i alla fall, om knät håller, att träna idag och så löpa i morgon för att sen ta mig en välbehövlig vila på lördag. Har inte jättestora planer för helgen ännu, men om det blir bra väder kan jag tänka mig stranden. Hade vart gött att fräscha upp brännan lite. Ska även försöka få tag i ett par nya leggings, så att jag kan slänga de gamla med hål i.

Caroline ♥

Utflykt till Herning

Hejsan!

Igår kväll bar det av till Herning för käk och bio. Eftersom vi var 6 tjejer fick vi köra två bilar. Planen (eller Rut och Nyckes plan) var att vi skulle åka kl. 17. Eftersom det tar i alla fall en halv timme til Herning, bion började 18.45 och vi skulle parkera och käka innan, så kunde man snabbt räkna ut att det skulle bli lite tight. Så jag nämnde för Jenny och Rut på gymmet tidigare på dagen att vi kanske får sticka lite tidigare. 16.40 blev den nya tiden.
Jenny hade varit duktig och kollat upp ett ställe vi kunde äta på, café Fry tror jag det hette, och efter lite letande hittade vi dit. Det var jättemysigt, gott och prisvärt, men servicen var lika med NOLL. När vi kom dit var det ingen som tog emot oss och vi fick vänta länge innan vi ens fick beställt maten. Sen tog det ytterligare en halvtimme innan käket kom in. Då var det en halvtimme kvar tills bion skulle börja. Tyckte ändå vi behöll lugnet ganska bra och satt och åt i godan ro. Vi tänkte att första tio minutrarna på bion är det ju ändå bara reklam. 5 minuter innan filmen ska börja, börjar vi röra oss neråt bion. Nämnde jag att vi inte att köpt biljetter än och att det tar typ 7 minuter att gå? Hehe.
Vi fick i alla fall beställt biljetter, gått på toa och checkat godishyllorna innan vi dundrade in i salongen tio minuter sent. De hade egentligen satt för ett rep där man gick in så de fick komma en annan och ta våra biljetter och öppna. Så typiskt oss! Kände oss lite som ett sånt där ungdomsgäng som man själv alltid har stört sig på, men ja, vi var ju trots allt där en halv minut innan själva filmen började;). Satte oss bekvämt tillrätta i stolarna och la upp fötterna på sätet framför. Hann till och med tänka; "Fan, vad gött jag sitter nu", men så kommer det en glädjedödare och ber oss ta ner fötterna. De var nog lite trötta på oss. Men ja, resten av filmen skötte vi oss i alla fall bra ;).
Filmen vi såg hette step up och var i 3D. Den var helt ok, men ingen film man kommer komma ihåg sådär. Till gengäld kände vi oss riktigt coola i våra nya brillor:


Vad hände med killen i bakgrunden? Haha, la märke till honom först nu;)!


Jenny och Idun


Nicke, Rut och Mille


Caroline ♥

Iphone 4

Posten knackade på i morse vid 9-tiden och jag fattade direkt vad det var. Min nya telefon hade kommit. Wohoo! Vet att det är många som står på väntelistor och har beställt, så jag får vara glad att jag har fått den såpass tidigt. Har precis aktiverat simkortet och synkat den med datorn och det känns som att det kan bli en del pill med den resten av dagen också ;). Har även beställt ett skal till den. I rosa såklart;). Precis som 3an så känns den ganska ömtålig, så det kan nog vara en bra idé att ha det. E ganska många som har kraschat sina iphones och jag hoppas verkligen inte att det kommer hända med min, så får ta den försiktigt med den.

Ha en bra dag!

Caroline ♥

Första handbollspasset avklarat

Idag drog handbollsträningen igång igen efter en lång sommarledighet och inte minst en lång skadesperiod för min del. Kändes lite ovanligt att hålla i "kulan" igen, men det var härligt att komma igång och framförallt att få träffa alla tjejerna igen. Vi var som alltid när säsongen börjar väldigt många på träningen och det var en hel del nya ansikten. Jag hade ju med mig Idun, som förövrigt hade laddat upp med att köpa ett nytt, tjusigt hummelset, och hon behøvde ju inte direkt känna att hon var den enda nya. Man var ju som alltid lite ringrostig, men det brukar försvinna efter nån vecka. Knät höll hela träningen, så det var väldigt skönt. Dock känns ändå som att det är ett tag kvar innan jag är fit for fight för match.

Nu sitter vi och datanördar oss i soffan, samtidigt som vi väntar på att Patriks kompis från Sverige, Mattias, ska dyka upp. De ska spela golf i morgon. Patrik gillar´t.

Jag har bokat in date med Mette i morgon förmiddag för att få kollat på mitt knä. Går ju bra med det just nu, men känner att jag vill ha lite nya övningar och så. Dessutom har jag inte varit i hennes nya lägenhet, så den ska också bli rolig att se.

I morgon kväll bär det av till Herning med Jenny, Idun, Rut, Nycke och eventuellt några fler chicas. Vi ska äta och gå på 3D-bio. Mysmys.


Caroline ♥

Recept

Det har efterfrågats recept på mina enchiladas som äts titt som tätt, så täkte dela med mig av det här på bloggen. Det är väldigt enkelt, kan nästan låta lite för enkelt, men är värt att testa helt klart. Tror till och med den som frågat efter receptet skulle klara av det(nämner inga namn). Finns säkert tusen sätt att göra enchiladas på, men det är det här vi brukar köra på.

Innan du börjar behöver du köpa hem:
3 kycklingfiléer
4 tortillabröd
2 dl creme fraiche
1 tsk Samba oelek
2 gula lökar
Riven ost

Sätt ugnen på 225 grader. Strimla kycklingfileèrna tunt. Skala och hacka löken. Bryn kycklingen i olja el. margarin i en stekpanna. Rör ner löken och låt den fräsa med. Krydda med salt och sambal oelek. Rör ner fraichen och låt det koka ihop någon minut. Fördela röran på bröden och rulla ihop dem. Lägg dem på ett ugnsäkert fat. Strö över osten. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 min eller tills osten har smält.

Serveras med en fräsch sallad. Namnam.

Caroline ♥

Vädrar ut

Håller på att vädra för fullt här hemma. Av någon anledning har det varit fruktansvärt varmt och klibbigt i lägenheten, framförallt på nätterna, sen vi kom tillbaka till Danmark. Detta har resulterat i några nätter med extremt dålig sömn, vilket i sin  tur har lett till att jag gått och varit lite småtrött på dagarna. Kan inte riktigt förstå att det ska behöva bli så varmt. Tycker ändå vi har försökt att vädra och det har ju inte direkt varit någon jättevärmebölja, men Patrik har en teori om att taket är uppvärmt och att det skulle fungera typ som ett element i och med att vi bor på översta våningen. Idag har det inte varit riktigt lika varmt ute, så nu har jag i alla fall gått all in med vädringen, så får vi se om det hjälper.

Dagen idag började med träning på Fitness. Dock körde jag hyffsat lugnt eftersom handbollen drar igång i morgon och har ingen lust att vara jättesliten då. Ska bli spännande att se hur mycket knät pallar av i morgon, men har bestämt mig för att gå av när det börjar göra ont, så jag inte överbelastar igen. Känns som att det är ganska nära att det försvinner nu, så det vore dumt att sabba något. Är även lite nervfös för hur det kommer gå. Var ju inte direkt igår man höll i en handboll ;). Idun kommer även joina mig till träningen i morgon. Hon har inte spelat på ett tag, men känner för att köra igång igen, så det ska bli kul. "Men hvis jeg er skikkelig dårlig, så sætter jeg mig på bænken" Gör du så, Idun ;).

Patrik och dem hade bara lite hygge-träning idag i simhallen, så fick med honom ut på en 5-kilometerspromenad i militär-skogen. I och med att Patrik är lite småskadad hela tiden och att de har haft en hel del träningar och matcher nu i uppstarten har det inte blivit så mycket promenader tyvärr. Jag är ju lite av ett powerwalk-fan, så jag har fått mest fått promenera med musiken som sällskap. Vi har i alla fall snackat om att börja gå mer, så detta var ju en bra början.

Fick även rensat i garderoben här på kvällen. Fick slängt en del, men inte lika mycket som jag hade hoppats. Tar änna emot att slänga grejjer, men har aldrig vart med om att jag har saknat något jag har slängt. Får nog försöka bli lite tuffare där ;). Kändes i alla fall bra att jag fick gjort det. Har tänkt att fixa alla sånna grejjer innan skolan drar igång, nu när jag ändå har tid till det.

I morgon kommer Jenny och Jocke hit på lunch. Killarna har förmiddagsträning och Jenny skulle nåt annat, så jag har lovat att kirra maten. Lasagne står på menyn. Oj, shit, bra att jag kom på det, jag måste ta upp köttfärs! Får göra det nu;).


Caroline ♥






Go´ helg

Igår var en riktigt härlig dag. Jag och Patrik ställde klockan så att vi kunde vara på Fitness när de öppnade 9.00. Detta gick, trots att vi var ganska trötta, väldigt bra fram till att vi parkerat på gymmet. Då kommer Patrik på att han har glömt sina skor. Smart! Bara att åka hem och hämta.
Efter träningen tog vi oss ut för att njuta av solskenet. Jag hade förberett pastasallad igår, så vi tog med oss den bort till parken och käkade. Vi var ganska ensamna där idag igen, så det var härligt. Vi hade lite på G att åka till stranden, men eftersom vi inte visste hur länge det soliga vädret skulle hålla plus att vi hade golf inplanerat på eftermiddagen, bestämde vi oss för att spara det till den annan gång.

Det var väl inte vem inte min dag riktigt på golfen, gick väl lite upp och ner kan man säga, men det var en go kväll att vara ute och spela på i alla fall. Går säkert bättre nästa gång. Efter golfen blev det middag hos Marius och Idun. Enchiladas och sallad som vi hade tillagat. Det var mycket uppskattat så det var kul. Efter det blev den en Wallander-film. Svensk krimi uppskattas av norrbaggarna ;)

Idag bar det av ner till Skjern. Patrik och dem spelar turnering där nere. Även Lemvig är med, så Idun skulle ner och kolla och fick lockat med sig mig. Inte det roligaste att gå i en hall när man inte ska spela, men nu var vi ju två i allafall. Hade inte nåt bättre för mig ändå, så kan lika gärna åka ner och heja lite.

Här kommer lite bilder från gårdagen:








Hoppas ni får en bra vecka!

Caroline ♥

Musiktips

Jag har verkligen tröttnat på låtarna på min ipod, så sitter och rensar lite nu. Skulle behöva lite nytt och fräscht. Blir ju så mycket roligare att träna då!Jag är ngen jätteekspert när det gäller musik, så jag skulle behöva lite hjälp. Är det någon som har tips på heta låtar man kan ladda ner? Gärna träningsvänliga ;).
Marie O - du brukar ju alltid komma med långa och bra listor;). Fortsätt så!


Caroline ♥

Bonusledigt

Jaha, då blev skolstarten uppskjuten med 3 dagar. Extra sommarlov till mig alltså. Aldrig fel ;).

Caroline ♥

Mysmys

Igår kväll var Patrik iväg på träningsmatch, så jag, Idun och Jenny bestämde oss för att passa på att ha lite tjejmys. Vi har ju tillbringat sommaren på var sitt håll, så det var ett tag sen nu. Idun och Marius hade inte världens bästa soffa förra året, så det va inte så ofta Idun var sugen på att vi skulle vara där. Nu har de i alla fall köpt en ny, stor, härlig soffa, så nu var man hjärtligt välkommen. Kvällen blev lite nyttigare än det brukar bli. Köpte sallader på Kylling&Co och skar morötter och gurka, som vi hade holiday-dip till. Mums! Idun hyrde en film, och självklart hade filmnörden, Jenny, sett den innan. Det var dock inte bara en nackdel, för hon kunde ju även säga till när det var läge att hålla kudden för ögonen. Vi hade i alla fall en väldigt mysig kväll!

Dagen idag började med att jag fick svettats lite på fitness. Eftersom solen fortfarande sken när vi kom hem, så slängde vi bara in väskorna och gick och köpte sallader, som vi tog med oss till parken lite längre bort och käkade. Det satt inte helt fel, speciellt med tanke på att jag inte ätit frukost innan träningen.

Ha en fortsatt bra dag!

Caroline ♥

Fixardag

Igår blev lite av en fixardag. Fick städat och grejjar här hemma och, tro det eller ej, planterat en blomma i krukan utanför dörren. Jag är inte direkt känd för att ha gröna fingrar, men efter att ha sett att båda våra andra kompisar på samma gång har skaffat sig nya blommor under sommaren, gjorde jag slag i saken och åkte och köpte blomma och jord. Sen var det bara att plantera. 1,2,3 - klart!





Eftermiddagen bestod av golf, kinamat och bio med Patrik och Harison. Vi såg Inception. Jättebra film, men det var lite svårt att hänga med i svängarna då och då och ibland var det lite vääl mycket pang-pang. De gjorde även reklam för snabba cash, som börjar visas på dansk bio nu här i augusti. Kanske får dra med mig några danskar och se den igen.

Just nu sitter jag och pustar ut efter en löprunda. Kändes jättebra i knät, löpte cirka 40 minuter, så det känns verkligen som att det börjar släppa på riktigt nu. Hade ju vart jäkligt gött! Nu gäller det bara att börja bygga lite kondition, så jag inte är helt död efter 10 min när matcherna börjar.
Nu ska jag pallra mig iväg till gymmet en sväng. Är ju ändå uppvärmd och klar;).

Caroline ♥

Lurad av DMI och YR

Då både DMI och YR spådde solsken hade vi planerat förmiddagsträning, följt av lunch i solen. Hade tänkt slänga ihop en tacosallad och ta med den bort till parken och hänga där ett par timmar. Tyvärr mulnade det på redan vid 9 tiden i morse, så det blev inget med det. Jag och Jenny åkte och tränade på fitness, medans killarna hade träning i hallen. Härligt att ha det gjort på morgonen! När vi kom hem lagade vi tacosallad i alla fall, men istället för att gå till parken satte vi oss i soffan och slängde på ett avsnitt av Tusenbröder. Började se det igår, så har nog att göra nån vecka om man ser ett avsnitt eller två varje dag.
Efter det gjorde vi ett ryck och började plocka upp alla våra kläder som har vart med hem till Sverige. Ett större jobb än vad man tror! Nu börjar det i alla fall lägenheten likna sig själv igen.
Patrik åkte till dagens andra träning för ett tag sen och jag slocknade en timme. Han ska träna sina killar direkt efter sen så det går nog ett tag innan han kommer hem, så jag funderar på att ta mig en promenix. Tänkte även försöka ha något ätbart klart tills han kommer hem, så kan vi komma iväg snabbare till golfen. Jag har inte spelat sen min "superinsats" på partävlingen sist, så det blir spännande att se hur det går idag ;). 

Caroline ♥

Back in Bronx

Då va man tillbaka i Holstebro, eller Bronx som vi kallar det, efter en underbar semester. Det har inte riktigt infunnit sig någon ångest ännu, eftersom det trots allt är två veckor kvar innan skolan drar igång. Sommaren har verkligen varit jättebra, vilket så klart har underlättats av att det mestadels har varit fint väder. Känns även som att vi har hunnit med en del. Vi har legat på stranden, slappat, tränat, grillat, umgåtts med vänner och familj, spelat golf, varit i Norge, varit i Åhus, ätit glass, åkt båt och massa mer. Sen får man ju inte glömma Turkietresan i början av juni. Förhoppninhsvis blir det också några fina dagar nu i augusti även om Patriks helt lediga dagar är ganska lätträknade. Det blir spännande att se vad detta året har att erbjuda. Vi diskuterade det igår på väg ner, att sen vi flyttade till Danmark har det ena året aldrig varit helt det andra året likt. Detta har berott på att vi spelat i olika lag, jobbat på olika jobb, flyttat samt att det har varierat vilka personer som har bott i närheten och vilka man har hängt mycket med. Detta är mitt sista år i skolan och Patriks sista år på kontraktet, så förhoppningsvis sitter jag här om ett år med fast jobb, klar till att komma ut och använda mig av allt det jag har lärt mig och inte minst - tjäna pengar. Om det blir i Danmark eller Sverige återstår att se. Den som lever får se!
Jag har i alla fall lovat mig själv att jag ska shapa up lite med bloggandet. Har varit lite glest mellan gångerna här under sommaren, men det ska det bli bättring på nu!

Ska snart dra igång med att packa upp, vilket inte är det roligaste. Har även tänkt mig att sätta in bilder och sätta upp en fotoram som jag fick i julklapp (!). Känns som att det är läge att det blir gjort nu. Ikväll gör jag comeback på dansk fitness, efter en dryg månads paus. Ska bli gött att röra lite på sig, men får ta mig en funderare om jag ska vara kvar där eller byta till ett annat ställe - fitness DK. Patrik har önskat enchiladas, så det är vad som står på menyn idag.

Caroline ♥

86-reunion

Vi har som sagt en tradition att träffas alla 86-handbollstjejer som spelade ihop som juniorer varje år i samband med Fjordfestivalen. I fredags var det dags igen. Träffades hemma hos Maria M, som blivit väldigt bra på att arrangera detta. Keep up the good work! Tyvärr var inte vädret det bästa, men vi grillade ändå. Min uppgift låg främst i att hjälpa Mikaela med att hålla koll på ugnen. Och jag behövdes kan jag säga, så Emily fick sköta vårat kött nere vid grillen. Och Emily, vad Mikaela än säger, så ljuger hon;)!
Jag, Emily och Maria blev lite mobbade när vi grillade på Skeppsviken i början på sommaren för att vi grillade korv, så denna gång slog vi på stort. Fläskfilé och Marias klyftpotatis med bea. Gött gött. Till efterrätt hade Maria fixat hallonpannacotta. Själv var hon inte så nöjd med den, saknades visst lite gelatin eller nåt, men jädrar vad go den var ändå!
Sen satt vi och tjötade, drack, sjöng och skrattade som vi brukar. Mycket trevligt. Blev även taget en hel del kort. Är inte alla som kommer ut till offentligheten, men en del får jag släppa.
Allt som allt var det i alla fall en jättebra kväll. Tack tjejer! Ser redan fram emot nästa år.
















Caroline ♥

RSS 2.0