God Jul


Första lediga helgen

Helgen som gick var första helgen som både jag och Patrik var helt lediga. Ja, bortsett från höstlovsveckan då, men då var vi båda två utanför landets gränser. Detta var efterlängtat kan jag säga. Inte sällan har helgerna varit uppbokade med handboll både en och två dagar och även om det är jättekul var det grymt skönt att ha en helg helt utan planer. Fredagskvällen spenderades med partaj med handbollstjejerna. Första lagfesten i år, vilket var mycket lyckat! Lördagen innehöll en hel del soffatimmar, men också julklappsjakt på torp. Jonas dök upp på kvällen och vi passade på att göra våfflor, vilket vi inte ätit sen vi kom hem till Sverige. Det är ju så fruktansvärt gott. Varför äter man inte det oftare egentligen?? Efter ytterligare en go sovmorgon på söndag snörade vi på oss löpardojorna, tog på oss vinterlöparkläderna och begav oss till elljusspåret på Bjursjön för en löprunda. Jag hade egentligen inte tänkt träna, så min tanke var att det skulle bli lite sk. "mysträning". 5 km i lugnt tempo typ. Enda problemet var att det var kallare än väntat, mycket tack vare att temperaturen där uppe på fjället inte helt stämmer överens med den nere i stan. Den milda hösten gör också att man inte är van att springa i minusgrader just nu, så det blev lite av en chock för lungorna när vi sprang iväg. Mysrundan blev mer till en lång pina. Framförallt för Patrik, vars lungor aldrig riktigt värmdes upp, vilket märktes på tempot. Efter 3,5 km kommer ett "syrgaskrävande" läte. "Stiick du om du vill". Detta händer i ett tempo av typ 5 km i timmen, så hade nån sett oss hade man inte direkt kunnat tro att detta var en elitidrottare för så sent som förra året. Men man brukar ju säga att kondition är färskvara ;). Sen tog vi oss en promenix bort till stan för att handla lite julklappar och ta en fika. Blev varsin kanelbulle och kaffe. För det fick vi punga ut 90 spänn. 90 spänn !! Att det ska va så jävla dyrt att fika. Vi konstaterade att vi för samma pengar nästan kunde fått var sin "Dagens" inkl. kaffe och kaka. Men men, mysigt var det i alla fall :). Caroline

Seger!

Det blev vinst med 30-20 i vår match mot Backa idag. Yees:)! På torsdag blir det returmöte och sedan går vi på ett välbehövligt juluppehåll. Även om det alltid är jättekul att spela handboll tror jag att de flesta tycker att det ska bli skönt att tänka på något annat och ladda upp batterierna lite. Patriks gäng har också lite ledigt, så ska bli kul att träffa honom lite utöver när vi ska sova. Funderar starkt på att åka ner till jul på Liseberg någon kväll. Det ska visst vara väldigt mysigt :). Nu ska jag njuta lite av de sista timmarna av helgen innan en ny härlig vecka börjar i morgon. So long!

Lördagseftermiddagshäng

Har just intagit soffan efter att ha haft match med juniorerna i RImners. Blev seger med 6 bollar. Gött gött! (Tur att en match är 60 och inte 10 minuter ;)). Handbollsnördandet är dock inte slut för denna helgen. Om två timmar bär det av till Agnebergshallen för att kolla herrarna. Ikväll är det dessutom Kropps-fest på Köket, vilket säkert kommer vi jättetrevligt. Bara lite dålig tajmning att jag själv har match i morgon... Men men. Det kommer väl fler fester antar jag. Och framförallt ska det bli kul att spela match i morgon. Har inte spelat på två veckor och jag har inte varit superhet precis på träningen i veckan, så känner mig riktigt laddad för att göra en bra match. Ha en bra helg :)!!

"Mod är...

...att göra det man inte vågar"

En intensiv, men bra helg.

Det blev inte mycket till slappande i helgen som var, utan det var ett späckat program som gällde. Fredagskvällen tillbringades på "Svarta Örn" tillsammans med mina kollegor på Swedbank + respektive. Det blev en trevlig tillställning och kul att för första gången gå på ett svenskt julbord. Jag kan säga att jag föredrar svensk julmat framför dansk alla dagar i veckan! Klockan var inte mer än 05.00 när väckarklockan ringde på lördag morgon. 05.00!! På en lördagsmorgon! Jag fick i alla fall pallrat mig upp och en knapp timme senare samlades jag med laget på kansliet för avresa till Stockholm och JSM. De flesta slocknade redan innan vi passerat Blomsterlandet, men sova i bil/buss har aldrig varit min grej, så någon dryg timmas slappande på hotellet vid ankomst var mer än välkommet. De fyra matcher vi spelade resulterade i tre vinster och en förlust, men viktigast av allt avancemang till steg 4, som spelas i slutet av januari. Göttans! Väl hemma i lägenheten hann jag precis med att landa innan det var dags att gå och lägga sig för att vara redo för en ny, härlig vecka!

Äntligen...

... är årets tråkigaste månad avklarad! Alltid mörkt och trist, vilket resulterar i den årliga hösttröttheten. Nu har vi gått in i december och julstämningen kommer bara trappas upp mer och mer fram till julafton. Sen går vi mot våren och ljusare tider. Wohoo, tummen upp!

Vi började dagen idag med en löprunda. Mina ben börjar så sakteliga vakna till liv igen efter att ha varit i totalkoma sen jag chockade dem med att börja träna handboll var och varannan dag. Skönt att denna veckan är lite lugnare, så är jag förhoppningsvis snart helt på banan igen. Att löpa innan frukost visade sig vara ett vinnande drag, då det både blåser och regnar betydligt mer nu än vad det gjorde i morse. Tur man inte ska ut och åka färja eller flyga nu säger jag bara!

Caroline ❤


RSS 2.0