Advent

Hösten har bara rusat iväg och på söndag är det redan första advent. Med anledning av det har vi, med "viss" hjälp av mor min, börjat skapa lite adventsstämning i lägenheten.
Det känns så himla mysigt att julen närmar sig. Man kan göra massa grejer man bara gör den tiden på året. Köpa julklappar, dricka glögg, äta pepparkakor, baka lussekatter (projekt för nästa vecka kanske?)... Mysmys!

Så här blev köket:


Grannfejd!

Både jag och Patrik har haft gaaanska mycket att se till den senaste tiden och det var därför inte precis med tillförsikt vi såg fram emot att dagens jobb- och träningspass skulle följas upp med en tur i tvättstugan. Tvättmaskin står rätt högt upp på inköpslistan, men vi har ännu inte fått tummen ur och tills dess får vi besöka tvättstugan en gång i veckan vare sig vi har lust eller inte. Patrik tog med två påsar fulla med kläder och kilade ner medans jag gjorde mig klar för en välbehövlig dusch efter handbollsträningen. Då ringer Patrik. "Det är någon som har tagit vår tvätt-tid. Nyckeln är borta och jag hör tvättmaskinen gå därinne". Vafaaaan är det för fel på folk?! Det var inte just idag man skulle jävlas med mig, så jag hoppar in i duschen och beslutar mig för att gå ner efteråt och vara där när den skyldige dyker upp för att markera att detta inte är okej. Då duschen drog ut lite på tiden blev det tyvärr inte åskmolnet Caroline som var där när tjuvtvättaren kom tillbaka. Istället var det Patrik "lugn" Olsson som fick stå för utskällningen. Han är fortfarande kvar där nere så jag har inte fått historien om hur det hela gick till, men någonting säger mig att det har gått till så här: Gubben kommer ner. Patrik står (sitter?) utanför och väntar. Gubben förstår att han har gjort fel och ber om ursäkt. Patrik har nog utelämnat den onda blicken och istället tagit till med ett leende (!) och troligen ett litet skratt. "Hehe, det är lugnt". Kanske inte så jag hade hanterat situationen. Men men, nu är tvätten snart färdigtvättad och jag slapp göra mig känd som "hon den sura", så vi får nog vara ganska nöjda ändå. MEN, smygtvättarn gör nog bäst i att hålla sig från våra tvätt-tider i fortsättningen!

Trevlig vecka!

Caroline ♥

Så mycket bättre när vi är tillsammans!

Förra helgen var det dags för mitt efterlängtade besök i Danmark. Jag har inte varit där sedan i somras så det var mer än välkommet. Väl i Holstebro gick jag in i Jocke och Jennys trappuppgång och möttes direkt av min favorithund Maia, som kände igen mig och verkade överlycklig att se mig. Uppe i lägenheten väntade, förutom Jocke och Jenny, även Marius och Idun. Myyyyys! Hotell J&J höll lika hög standard som vanligt. Sängen var bäddad och handdukar framlagda redan vid ankost. Dessutom var maten som serverades utsökt!
Torsdagskvällen spenderades i Mejdal-hallen. Gamla laget spelade mycket passande hemmamatch. Kändes som att det var igår man var där och även om det hade kommit en hel del nya tjejer in i laget var det kul att se dem spela och inte minst snacka efter matchen.
På fredagen väntade shoppning i city Holstebro med en tjock (läs: högravid) Jenny. Måste säga att jag äääälskar dansk design. Så sjuukt mycket snygga grejer det finns till hemmet. Desvärre kostar det ju också därefter ;). Jag fick även tagit mig på min gamla löparrunda runt Halgård. På kvällen blev det fredagsmys med Jocke, Jenny, Tau, Rut och Idun.
Det fullspäckade schemat fortsatte på lördagen, då jag hann med lunch med Stephanie, mer shopping och fest med Mejdal-tjejerna. Camilla var snäll och stod för "lokal" och inhandling. 10 tjejer dök upp och så hjälptes vi åt med att laga käk. Det var helt underbart att spendera en kväll med alla igen och det kändes knappt som att jag hade varit borta. Även Maries Henrik, Nycke och ett par norrmän joinade festen senare.
På söndagen var det dags att sätta kurs mot Sverige igen, men innan det hann jag med en lunch hos Idun och Marius, vilka bor i vår gamla lägenhet nu. Kändes konstigt att knacka på sitt eget "hem", men det var ändå roligt att komma innan för de väggarna igen. Sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft en intensiv, men framför allt fantastiskt bra helg! Får försöka planera in en tur dit ner snart igen.

Här kommer lite bilder :

















Caroline ♥


RSS 2.0