Snabb reaktion

Det gick cirka 10 sekunder från det att jag lagt ut föregående inlägg innan det kom en reaktion från Sofia. Där kan man snacka om trogen läsare ;). Och för att förtydliga det hela så är det inte det att jag tycker att det ska blir jobbigt att dom kommer. Det är alltid jättekul med besök !
Med lugnet före stormen menade jag mer att vi sitter och tar det lugnt här i soffan ikväll och att det blir betydligt mer full rulle i veckan när vi ska bo sex personer istället för två i lägenheten.

Caroline ♥

Lugnet före stormen

Det blev seger till oss idag igen, så nu har vi vunnit tre av fem matcher och det var det nog inte så många som hade räknat med innan säsongen drog igång. Dejligt, som danskarna skulle sagt!

Efter matchen kände vi oss mindre sugna på matlagning, så det fick bli var sin halv grillad kyckling från Kylling & co. Ska väl inte älta, men kan i alla fall konstatera att det tog liite längre tid att få maten än vi hade räknat med. Vet inte riktigt varför, men av någon anledning fick vi trots att jag skulle spela först 15.30 inte ätit någon lunch innan, så vi var ganska hungriga och då är mitt tålamod med extra väntetid obefintligt. Nu är vi dock mätta och belåtna!

Annars börjar lägenheten se fin ut efter en mindre storstädning i helgen. Anledningen till detta krafttag var att vi får besök i morgon och då vill man ju att det ska se fint ut hemma. Min kusin, Sofia och hennes lagkompisar Emma, Sarah och Julia kommer ner i morgon och ska träna med Holstebros A-flickor under veckan. De är väldigt nervösa med det kommer säkert blir jättebra och lärorikt. Så ja, det blir fullt hus här i veckan, så nu sitter vi bara i soffan och "njuter" lite av lugnet före stormen!

Snart är det  Ensam mamma söker och det får man ju inte missa ;).

Caroline ♥


Härliga lördag

Hej alla trogna läsare :)!

Började dagen idag med ett besök på FitnessDK. Patrik skulle på spinning, men jag körde lite mysträning eftersom jag ska spela match i morgon plus att jag tränat väldigt bra i veckan. Mina ben är minst sagt slitna idag!
Väl hemma tog vi oss en sväng ut på stan och kikade lite. Något som inte händer speciellt ofta. Och då bor vi ändå mitt i smeten. Jag får ändå tagit mig en runda i affärerna då och då, men gångerna vi har gjort det ihop sen vi flyttade till Holstebro kan nog räknas på handens fem fingrar. Idag valde Patrik att jobba med "varannan-principen", vilken går ut på att han går med in i varannan affär för att sedan stå utanför och vänta vid nästa butik. De gånger han gick med in passade han även på att kritisera affären för att inte ha "herravdelning", dvs. en go soffa, kaffe och dagens tidning.
Jag tyckte det var mysigt i alla fall!

Senare på eftermiddagen fortsatte jag mitt projekt, som jag började på igår. Storstädning av lägenheten! Hittills har det varit fokus på att gå igenom lådor och skåp och det har som vanligt visat sig att vi samlat på oss alldeles för mycket SKIT! Detta har åtgärdats nu och många grejer som tidigare legat och tagit plats i lägenheten finns nu nere i soprummet. Härligt!


Caroline ♥


Långhelg!

Började skolan efter lovet i förrgår och jag, liksom de andra i klassen, hade lite "ångest" över det nya schemat som innehöll en hel del fler timmar än tidigare. Det visade sig dock snart att det inte var någon anledning till att oroa sig. Redan första dagen hade alla undervisare utom en ställt in timmar den närmaste veckan. Så ja, lediga både i morgon, på fredag och på måndag. Det kallar jag långhelg!

Idag har jag och Patrik invigt våra nya spinningskor. Gött att få svettas lite och kul att Marianne och Magda dök upp också! Nu kan man med gott samvete slå sig ner i soffan och se Danmarks EM-kval-match mot Vitryssland. Det är flera av dem som är med som Patrik har spelat med i Kolding, så det gör det ju extra kul. Heja Danmark! Tänkte ladda ner de senaste Paradise Hotel-programmen samtidigt och se dem efter eller på någn av mina lediga dagar senare i veckan.

Gillar den nya Paradise-låten:





Caroline ♥

Sömnlös

Tog en underbar och lååång powernap förut. Var jättehärligt men det har ju tyvärr sina konsekvenser. Klockan är 23.30 och jag är inte det minsta trött. Att jag ska upp före kvart i sju i morgon bitti gör ju inte precis saken bättre...
Aja, får väl lägga mig och räkna får eller nåt !

Caroline ♥

Vardag igen

Idag var man tillbaka till vardagen igen. Var lite seg precis när jag kommit upp, men det blev det snabbt ändring på. Stod nere på toan och gjorde mig i ordning när jag hör ett bankande. Kollar ut genom persiennerna på vår dörr och kan inte riktigt se något mer än att en man och en bil nere på gården. Bankandet fortsätter och jag börjar förstå att någon vill in hos någon av grannarna på höger sida. Patrik låg och sov och det var mörkt ute så när jag genom persiennerna kan se två fötter närma sig vår dörr och sedan börjar banka på hos oss blev jag (nervvraket själv) asrädd och springer upp på övervåningen och väckte Patrik. Jag tar mod till mig och öppnar franska balkongen, som ligger en våning över själva dörren för att kolla vem inkräktaren kan vara... Jag blir både förvånad och lättad av att se Sandra (gammal klasskompis och målvakt i Holstebro) stå nedanför och upptäcker också ganska snart att det är hennes kille, Henrik, som står nere vid bilen.
Jag: Nämen heeej
Hon: Heeej
Jag: Vad vill du så här på morgonkvisten?
Sandra: Du har inte möjligtvis nyckeln in till "Mulle" (grannen)?
Jag: Nej, vaddå då?
Sandra: Jo, vi ska iväg på landslagssamling och jag skulle hämta henne vid 7(en kvart tidigare) men hon kommer inte ut och det ser ganska mörkt ut inne så hon har nog försovit sig.

Både Sandra och Mulle är ganska nya i landslaget så det var inte riktigt läge att komma för sent, så jag fattade att Sandra hade lite panik. Jag fick börja banka inifrån oss på deras sovrum som ligger vägg-i-vägg med vårat samtidigt som Sandra fortsatte banka på ytterdörren. Efter ett tag hör jag lite ljud och några sekunder senare öppnas ytterdörren. Verkade som att de kom sig iväg hyssat snart och jag var klarvaken. Patrik likaså.

Caroline ♥

En söndag i Ribe

Igår rullade vår fina och toppmoderna buss till Danmarks äldsta stad, Ribe för dubbelarrangemang. Vi var först ut och vann lite otippat med 23-21. Var väl ingen höjdarmatch från min sida precis, men jag gjorde ett kontringsmål och det hör ju inte direkt till vanligheterna. Brukar bli ett per säsong ;).
Efter duschen kollade vi herrarnas match och de fick mycket tydliga direktiv att skynda sig. Vi ville hem så fort som möjligt. Kom iväg i hyffsad tid, men 6 mil från Holstebro skulle vissa tydligen ha mat. Detta resulterade en halvtimme långt stopp, vilket alla inte var lika glada för.
Hem kom vi i alla fall och när jag klev innanför dörren stod middagen på bordet och det var ju inte helt fel. Mer sånt!

Caroline ♥


Tillbaka i Holstebronx

Då va man tillbaka på Vestergade 4 igen. Resan ner var ovanligt seg idag och jag hade lite oflyt med tåget. Först gick jag "fel väg" ut ur stena terminalen, vilket gjorde att jag inte hann med första tåget. På vägen till stationen blev jag dyblöt och väl på tåget hade en skola bokat alla platser, så jag fick bröta runt på tåget med min stora väska.
Var helt färdig när jag kom hem, så skippade att åka ut till hallen för att kolla Patriks match mot Kolding. Verkade dock som att jag missade något. Var en väldigt jämn match som Holstebro vann med 1 boll till slut och efter vad jag har hört spelade Patrik i stort sett hela matchen. Nu är de vidare till final4 som spelas mellan jul och nyår. Enda nackdelen är väl att de ska träna redan 25 eller 26 dec, så vår jul blir väl inte helt optimal. Jag och Patrik satt ju själva här nere för två år sen. Det var mysigt och så, men hade kanske inte hoppats på en repris redan i år. Blir i alla fall spännande att se planen för december.

Själv har jag bara varit hemma och "landat". Tog även en välbehövlig dusch. I morgon bär det av ner till Ribe för match. Är dubbelarrangemang, så vi åker buss ner med herrarna och får stanna kvar och se deras match efter. En heldag i Danmarks äldsta stad alltså!

Caroline ♥

På resande fot

Då sitter man på färgan på väg ner till Danmark igen. Veckan hemma har som alltid gått alldeles för fort. Fick gå upp 06.15 i morse, så i natt blev inte speciellt mycket sömn, vilket känns nu. Dock är det ganska många timmar kvar innan jag är hemma så kan inte börja gnälla än. Båten är knökfull med folk, men hade tur och fick mig ett bra bord. Stena Lina har börjat med gratis trådlöst internet, vilket är guld värt när man reser ensam. Hade även laddat hem fyra avsnitt av Paradise Hotel innan jag åkte, så har plöjt igenom två program där nu. Mycket bra sätt att slå ihjäl tid på!
Om en stund ska jag gå in och käka lite brunchbuffé. Den håller väl inte "First Hotel-klass" direkt, men den funkar.
Sen tänkte jag se de sista två programmen och så börjar vi förhoppningsvis snart närma oss.

Ikväll spelar Patrik pokalmatch hemma mot Kolding. Hade varit ganska skönt med en hemmakväll efter en lång resa. Men men, lite handbollstittande är ju inte fel det heller ;).

Caroline ♥

Ändrade planer

Eftersom att danskarna inte riktigt jobbar med färska räkor, så hade jag sett fram väldigt mycket emot räkfrossan på cheers igår. Det visade sig dock att jag hoppats på för mycket. Saker och ting har nämligen ändrat sig i Uddevalla sen jag var här i somras. Cheers har bytt ägare och har numera bara öppet på lunchen, vilket har inneburit att räkfrossan de hade varje torsdag nu bara är ett minne blott. (Dock gör de fortfarande reklam för det på deras hemsida. Tycker väl kanske att man borde rätta till öppettiderna där också, men det är ju en annan historia). Jag och Sofia fick ett litet bryt, men bestämde oss ändå för att inte deppa ihop och skita i allt, så vi styrde upp en egen liten räkfrossa med räkor, bröd och aioli hemma hos henne. Inte helt fel det heller ;).
När jag skulle hem vräkte det verkligen ner med snö, så man såg absolut ingenting. Inte helt optimalt när man körde med sommardäck! Fick krypa fram på motorvägen, vilket var mindre kul när klockan var elva på kvällen och man var trött, men hem kom jag till slut i alla fall.

Nu ska jag och Jonas(känns som att det kommer bli mest jag) försöka fixa fram lite lunch till oss.

Tjing!

Caroline ♥

Njuter av lovet

Hej allihop!

Passade på att utnyttja att jag har lov idag och tog en härlig sovmorgon till halv tio. Inte ofta man kan göra det annars ;). Dagarna här hemma går fort som vanligt och jag har fått uträttat lite av varje. Igår åkte jag och mamma till Göksäter på Orust. Vi hade inte varit där tidigare och visste väl egentligen inte riktigt vad vi kunde förvänta oss. Vi, eller ja, mest mamma, hittade en del och när kassörskan kört igenom sakerna i kassan upptäcker mamma att hon har glömt sin plånbok. Tur för henne att jag var med :)!

På eftermiddagen drog jag in till Sportlife och tränade. Tycker det är väldigt bra där, så ska jag flytta hem till Uddevalla någon gång ska jag köpa kort där. Duschade och bastade där och drog sedan direkt vidare till Agnebergshallen för att kolla på Kropps damer mot Skövde. Träffade Mikaela och Maria där också, så det var trevligt. Det blev en väldigt jämn och bra match som slutade med att Kropps vann med 31-30. Kuul!

Dagens planer är :
- Grejja här hemma
- Ladda hem avsnitt av Paradise Hotel
- Fika med Johanna
- Räkfrossa med Sofia

Ha en bra dag!

Caroline ♥

Helgen som varit

Eftersom jag har varit igång hela tiden sen jag kom hem i fredags, kändes det extra skönt med en härlig sovmorgon i morse. I lördags åkte jag och pappa in och kikade lite på stan. Jag hittade ett par nya svarta jeansleggings som jag kapade direkt. I bilen hem ringde Lina och frågade om jag ville med ut till Torp. Torp är ju en självklarhet att besöka minst en gång när man är hemma. Dessutom har jag inte träffat Lina på ett bra tag, så det var inte mycket att tveka på. På kvällen bar det av in till Harry´s för en god bit mat med Lina, Maria M och ett gäng till. Deras fläskfilé toast är magisk!
Söndagen gick i handbollens tecken. Ställde klockan på halv åtta för att köra ett pass på crosstrainern innan turen gick till först Orust, för att hämta Sofia på distrikslagsläger och sen ner till Göteborg för att se hennes match mot Heid. Kroppstjejerna har spelat bättre så det blev tyvärr deras första förlust i går. Synd att det var just den matchen jag kunde se. Men men, så är det ;). När vi kom tillbaka till Uddevalla stack jag och Sofia till Cactuz och käkade deras tacosallad. Även det ett måste när man är hemma ;). Efter denna måltid begav vi oss upp till Agnebergshallen för att se Jonas spela. Den här gången blev det seger. Kropps herrarns fjärde raka för säsongen, så det var gött!

Idag blir det klippning och sen eventuellt träning i någon form!

Caroline ♥

Höstlov

Det har varit lite bloggtorka här på det senaste. Vet inte riktigt var den här veckan har tagit vägen, men har haft fullt upp med uppsatsen, spelat match, snackat med Nordea, varit på Idrottskliniken i Herning, packat och lite av varje. Nu är i alla fall uppsatsen färdig och inskickad. Jag är väl hyffsat nöjd, men hade nog lagt in en växel till om vi hade fått betyg på den och inte bara godkänd/Inte godkänd.

Kommande vecka tänker jag njuta så mycket jag bara kan av höstlovet, vilket såklart görs bäst i Sverige :)! Pallrade mig hit upp igår. Tog ändå sju och en halv timme så är fortfarande lite småseg.
Har inte jättemycket planer än, men tanken är att jag ska träffa Lina idag. Vet inte riktigt hur och när än, men kan bli en bit mat på Harrys ikväll och det hade ju inte suttit helt fel :).

Tur i alla fall att jag tog med mig vinterjacka för det är ingen värme här uppe kan jag säga. Har inte packat fram mössor och vantar och sånt än, så ska bli spännande att se hur jag kommer till att klara mig utan det.

Vi snax!

Caroline ♥

Ja tack!

Idag var det meningen att vi skulle köra igång med uppsatsen på allvar, så vi möttes ute på skolan vid halv nio. Problemet var bara att talen i uppgiften vi hade fått inte hängde ihop för fem öre. Det stod vissa tal i själva texten och den var det några helt andra tal som framgick av budgetterna i bilagorna, så vi körde fast lite kan man säga. De andra grupperna hade samma problem, så vi fick försöka få tag i den ansvarige läraren.
Efter lite snack fram och tillbaka blev det i alla fall beslutat att företagsekonomi-delen stryks, så vi ska skriva 4-6 sidor istället för 7-10. Ja tack!

Caroline ♥

Seger :)

Idag var det dags för säsongens första hemmamatch. Det kunde inte gått mycket bättre, var en sån där dag när allt bara funkade. Blev till slut seger med 27-16, så två poäng in på kontot! Yees! Tyvärr får vi inte så lång tid på oss att ladda om batterierna. På tisdag är det nämligen dags igen. Då ska vi möta serieledarna, så det blir fullt jobb.

I morgon ska jag sätta igång ordentligt med uppsatsen. Har i alla fall fått läst igenom den ordentligt i helgen och har ett hum om hur jag har tänkt mig att lägga upp det hela, men känner att det är några grejer jag hade velat diskutera med några av det andra. Därför ska vår grupp mötas på skolan i morgon hjälpas åt att komma igång. Förhoppningsvis går det så bra att vi inte behöver träffas mer i veckan utan att det räcker med lite msn-kontakt, men det är inte omöjligt att vi tar en check igen på tordag eller så.

På onsdag har jag tid hos Idrottskliniken i Herning. Även om det går mycket bättre med knät har det ju inte släppt helt, så det känns bra att få komma dit. Blir spännande att se vad de säger, men någonting säger mig att det inte kan säga så mycket efter att bara ha känt och tryckt. Känner lite på mig att jag kommer bli skickad till magnetröntgen.

Caroline ♥

Bättre lycka nästa gång

Vann inte tävlingen på Vero Moda tyvärr. Jag var annars på plats 20 min innan dragningen för att spana in vilka plagg jag skulle haffa om jag vann. Reglerna var enkla;
- Ta allt du vill ha i butiken på 30 sek.
-  Max ett plagg per sort.
- Tillåtet att byta storlek efter.
Vid 12-tiden skulle butikschefen dra vinnaren. Den första personen som blev dragen hade inte dykt upp. Varken andra, tredje eller fjärde försöket gav träff. På femta dragningen ger sig en kvinna till känna. Hon hade precis kommit och därmed inte haft någon möjlighet för att kolla runt innan vad hon skulle haffa om om vann. Så började de 30 sekunderna. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Människan SEGAR sig något fruktansvärt och tar upp plagg från bord, håller upp dem, granskar ett par sekuner och lägger ner igen. Herregud, när man får en sån här chans måste man ju vara lite på alerten och haffa allt man kommer åt. Man kan ju liksom lika gärna lägga plagget på armen som att ta upp och kolla på det. Vips så hade den halva minuten gått och där stod hon med några enstaka plagg. Jaa, vet inte vad jag ska säga.Känns som att många av oss andra som var där hade utnyttjat chansen bättre.  Dålig vinnare helt enkelt!

Och ja, jag är väl inte den bästa förloraren heller ;).


Caroline ♥

Morning!

Blev mycket lyckat svenskmys igår. Kom upp i hyffsad tid i morse och har redan röjt upp i köket efter igår, tvättat och vikt tvätt. Nu laddar jag för tävlingen nere på Vero Moda om en dryg timme. Håll tummarna för mig!





Caroline ♥

Tävling

Jag berättade ju att det var open by night i Holstebro förra veckan. I samband med att jag köpte mig en klänning inne på Veromoda blev jag erbjuden att vara med i en tävling. Jag skulle svara rätt på en fråga och sen är jag med i en utlottning om att få ta alla kläder jag vill i affären på 30 sek. Enda kravet, förutom att svara rätt på frågan, är att man ska vara i butiken 12.00 i morgon. Det är säkert massa som är med i tävlingen, men man kan ju hoppas att det inte är alla som dyker upp. Nu bor jag ju inte mer än 50 meter därifrån, så jag tänker i alla fall gå ner och ställa mig där i morgon. Kanske, kanske, kanske blir det jag som vinner och det hade ju vart grymt kul. Min taktik är att vara där en kvart innan dragningen så jag kan spana in vilka plagg jag ska hugga ifall det blir jag som blir den lyckliga vinnaren.

Fortsättning följer ;).

Caroline ♥

Sovmorron

Vår första timme var inställd idag, vilket betydde sovmorgon! Det har inte varit så många av dem på det senaste, så det  var inte helt fel. Skoldagen var också ganska snabbt överstökad. Vi fick ut upplägget till uppsatsen vi ska jobba med nästa vecka, där vi har sk. Skriveruge, vilket betyder inga vanliga lektioner utan bara uppsatsskrivning. När uppsatsen är inlämnad och klar är det höstlov. Jag har inte riktigt läst igenom upplägget än, så kan inte riktigt säga hur omfattande det blir, men det hade ju vart ganska nice att göra klar den redan nu i helgen och så tagit två veckors höstlov. Jag har dock lite att stå i i helgen, så kommer inte hinna det, men gött hade det vart.

Ikväll kommer Jocke och Jenny hit på svenskmys. Tapas och gino står på menyn. Namnam. Eftersom Jenny redan  hade handlat så hon fixar 99 % av maten, så idag är det ingen större match att vara värdinna. Det var ett tag sen vi hade svenskmys nu, så det ska bli kul :).

Ha en trevlig fredag!

Caroline ♥

En god nyhet

Har av olika anledningar inte velat släppa det på bloggen tidigare, men jag har i alla fall fått praktikplats! Det här med praktikplats är något som hängt över mig, och resten av klassen, i ganska lång tid nu. Vi har hela tiden vetat att det kunde bli svårt att hitta och över hälften har fortfarande inte fått napp, så därför är det extra skönt att jag har mitt på plats. Så efter nyår och tre månader fram kommer jag hålla till i Nordea här i Holstebro. Nordea är ju trots allt Skandinaviens största bank, så det känns jättebra. Att det sedan ligger 100 m härifrån gör ju inte saken sämre.
De flesta banker tar bara in en praktikant per filial, men jag och Glen i min klass ska båda vara i Nordea Holstebro, så det kan ju bli kul.
Nu får jag se till att göra det bra så att jag blir erbjuden jobb efter!

Caroline ♥

Seg förmiddag över

Hejsan!!

Hade tre långa timmars företagsekonomi i förmiddags, så var ganska glad när det "ringde ut" vid 11.30.
Kändes som hela dagen gick åt till att lösa uppgifter och sen gå igenom dem. Hade man rätt svar fick man ju sitta och lyssna en halvtimme i onödan. Nu är jag i alla fall ledig resten av dagen, så ska väl inte klaga. Tänkte ge mig ut på stan en sväng. Har siktat in mig på ett par svarta jeansleggings som några i laget hade köpt på HM. Det är inte så ofta jag är på HM. Tycker aldrig jag hittar nåt där inne, vet inte om det beror på att det är för mkt kläder inknökade på för liten plats, men dessa jeansleggings verkade väldigt sköna och praktiska.

Ikväll blir det spinning på FitnessDK. Även Patrik har fixat kort där nu, så vi ska gå ihop. Tror även att några av grabsen i klassen dyker upp. Hoppas det är ett bra och jobbigt pass vi ska igenom, men framförallt att det är bra musik. Att spinna till dålig eller för låg musik kan ju nästan få en till att somna.


Caroline ♥

Monday morning...

.. var extra jobbig i morse. Trodde det var ett skämt när klockan ringde. Fick i alla fall pallrat mig upp och iväg till skolan. Hade lång dag idag till råga på allt också, men var tapper och stannade kvar hela dagen trots att en del gav upp vid lunchtid.

Ikväll blir det träning för första gången på FitnessDK. Och tro det eller ej, men jag ska göra Zumba-debut !! Jag vet, det liknar inte mig, men nu ger jag det en chans. Om jag har förstått det rätt så är det nåt form av nybörjarpass jag ska på och det borde jag ju klara av tycker man. Heidi i min klass e ju lite av ett zumba-fan, så jag berättade för henne att jag skulle gå och försökte få ur henne om det var svårt. "Caroline, i Zumba kan man inte göra fel". Känns betryggande!

Annars är det inte mycket speciellt inplanerat i denna veckan. Träning och skolan, match söndag, det gamla vanliga. Ska bli gött när denna skolveckan är över. Nästa vecka ska vi nämligen bara skriva uppsats och veckan efter det är det höstlov!
Nice, nice.

Caroline ♥

Match och fest med Mejdal-crewet

Blev inte direkt någon kanonstart på säsongen igår. Blev förlust med 21-15 och min egen insats var också långt från strålande. Lite surt, men vi får komma igen nästa vecka!
Bussen släppte av oss hos Marie och Jacob och där väntade fest i deras garage. Låter kanske lite skabbigt med garage, men de har inrett det väldigt fint och gjort det till en festlokal med pingisbord, biljardbord, darttavla, bord och stolar. Inget traditionellt garage med bildelar och verktyg alltså.
Tror vi var närmare 25 pers och kvällen blev väldigt lyckad. Men det var ju ingen överraskning direkt ;).


Idag har det varit ganska lugnt. Var i hallen och kollade TTHs damer, men annars har det inte hänt så mycket. Ganska skönt det med!









Caroline ♥

Open by night

I fredags var det open by night i Holstebro. Det är väl lite som Danmarks variant av nattsudd. Affärerna är öppna till 22 och liv och rörelse på stan. Vi mötte upp Jocke, Jenny, Rut, Sören, Nikolaj, Audur, Marius och Idun på between för en bit mat. Clubsandwichen jag valde var väl inte värt något toppbetyg direkt, men det goda sällskapet gjorde ändå middagen lyckad. Sen var det dags för lite shopping och vi kom ganska snabbt överens om att vi inte kunde gå alla tio ihop, så vi körde ett tjej och ett killgäng.
Vi kom även fram till att det hösten har kommit på allvar. Shiiit, vad kallt det var! Blir till att rota fram mössor och vantar till veckan här.
För att värma oss tänkte vi avsluta kvällen med en varm choklad eller liknande på café Aas, men det skulle stänga tio minuter efter vi kom, så vi droppade det.


Rut, Jenny och Audur på Bianco

Caroline ♥


Trötta ben

Blev inget bloggande igår kan jag se. Patrik och dom vann i alla fall över hans gamla lagkompisar i Kolding i onsdags. Lite oväntat kanske, men väldigt kul.

Jag har börjat vara med fullt på handbollen nu, vilket är jättekul. Något som inte är lika roligt är att man verkligen märker att formen inte är vad den har varit. Utöver att jag blir trött direkt så är benen som spaghetti dagen efter träning. Förhoppningsvis är det bara nu i början. Är i alla fall väldigt kul att vara igång igen. Bara det ätt ta ut sig riktigt mycket har jag saknat jättemycket. Man känner sig ju lite slapp efter snart ett halvår i mer eller mindre stillhet.

Har inga timmar i skolan idag heller. Göttgött! Unnade mig sovmorgon till halv nio och sen drog vi ut på morgonpromenix i det underbara höstvädret.
Planen för resten av dagen är att jag ska ha fixat mitt medlemsskap på nya gymmet och ikväll väntar open by night, Holstebro och ev lite mys hos Jenny och Jocke efter. För de som inte vet kan jag berätta att open by night är danskarnas motsvarighet till nattsudd.

I morgon väntar första matchen i serien. Skulle börjat förra helgen egentligen, men den blev flyttad av någon anledning. Vi inleder med en långresa (för att vara Danmark) ner till tyska gränsen, vilket tar närmare tre timmar härifrån. Det är dubbelmöte så våra herrar ska också med och spela innan oss. När vi kommer hem till Holstebro igen går bussen direkt till Marie och Jacobs garage. Då är det nämligen fest som gäller. Snacka om heldag!

Det var nog allt jag hade att säga nu!

Trevlig helg :)!

Caroline ♥

RSS 2.0