1 poäng och bowlingbuffé

Idag lyckades vi med bedriften att spela oavgjort för tredje matchen i rad. Var ingen höjdarmatch från vår sida, så borde väl egentligen ha vunnit, men en poäng är bättre än ingen;). Charlotte fyller år idag, så hon kaka med sig, som vi bjöds på efter matchen. Det gillar vi!
Väl hemma från Holstebro igen blev det en snabb sväng hem för att byta om och slänga på mig lite smink för att senare bege mig till Bowl&Fun. Jenny hade styrt upp bowling och buffé med gänget, men eftersom att jag kom till Holstebro ganska sent blev det ingen bowling till mig utan anslöt istället lagom till matdags. Det var ett tag sen vi var där och åt nu och vi kunde glädjas åt att buffén utvidgats till att även innehålla tacos, vilket är en av mina personliga favoriter.

Känner mig sjukt mör i kroppen nu, så resten av kvällen kommer tillbringas i soffan.

Nu ska vi kolla HipHip!

Caroline ♥

Äntligen helg!

Då var det äntligen helg. Så himla skönt! Har ju inte varit hemma de två senaste helgerna, så det ska bli skönt med lite slappar-tid hemma nu i helgen. Har tränat och jobbat mycket i veckan, så både kroppen och huvudet behöver vila. Ikväll kommer jag bänka mig i soffan och kolla VM-semifinalerna. Håller tummarna för Sverige och Danmark (och mitt managerlag såklart;))!
I morgon ska vi spela match och på kvällen blir det bowling & buffé med Patrik, Jenny & Jocke, Rut & Sören och Idun & Marius. Var ett tag sen vi sågs, så det blir säkert kul. Bra initiativ Jenny!

Trevlig helg!

Caroline ♥

Ännu en helg i Sweden

För andra helgen i rad styrde vi kosan över öresund, men denna gången var det lite mindre impulsartat.
Det har väl knappast gått någon förbi att handbolls-VM spelas i Sverige nu och det ville vi givetvis inte missa, så jag, Patrik, Harison och Simon hade beställt biljetter till mellanrundan i Malmö, där både Sverige och Danmark skulle spela.
Vi var inne och såg matcher både lördag och söndag och det blev full pott för "våra" lag, så stämningen var på topp.
Ibland blev man dock lite osäker på om man verkligen var på den svenska sidan. Över hälften av alla i den fullsatta arenan var rödklädda och de hördes betydligt mer än de blågula.
I lördags fick jag även dejtat Emily, som bor i Malmö sen snart fem år tillbaka. Mysmys! Träffade även Jonna och Jennie på handbollen. Det var ett tag sen man såg dem, så det var kul!


På restaurang innan matcherna på lördagen


På plats i hallen på lördagen

Caroline ♥



Snabbvisit i Sverige

I helgen blev det en snabbvisit i Sverige, närmare bestämt till Trelleborg och Malmö. Jonas och Marcus skulle spela i Trelleborg och vi har pratat om länge att ta en tur om de spelade en helg i Skåne, så nu gjorde vi slag i saken.
Resan gick snabbare än förväntat så vi hade gott om tid att käka lunch innan matchen började. Det brukar ju ge tur när vi är och tittar och så även denna gång. Stavsten borta får ses som en svår match, men kroppskillarna vann med 28-23, så det var ju väldigt kul. Fick självklart pratat lite med bröderna efter matchen innan bussen gick tillbaka till Uddevalla igen. Själva åkte vi vidare till Malmö och checkade in på Scandic. Tanken var att vi skulle lägga oss på hotellrummet och se Sverige-matchen innan vi gick ut och åt. Men ICKE. Precis efter att vi checkat in får vi reda på att alla TV-apparater är ur-funktion. Handbollsnördar som vi är trodde vi självklart att detta var ett skämt, men så var dessvärre inte fallet. På något sätt fick vi i alla fall kopplat upp oss med daton på nätet och kunde se matchen därigenom. Sen gick vi ut och käkade på ett ställe som hette Gossip, vilket varmt kan rekommenderas. Än en gång kan man konstatera att maten är bättre i Sverige än i Danmark.

Söndagen började med en ljuvlig hotellfrokost innan bilen rullade över på danska sidan igen. Jag blev avsläppt i Nyborg på östsidan Fyn där jag inväntade mina lagkamrater, eftersom att vi hade match där nere. Trots en lång resa (för de andra) gjorde vi en riktigt bra match och fick med oss ett poäng hem, 21-21, vilket vi var väldigt nöjda med.
Det var en dock trött Caroline som ankom till Holstebro framåt 20-tiden, så det blev tidig sängdags så att jag kunde vara så välutvilad som möjligt för ännu en vecka i praktiken.



Caroline ♥

Första dagarna i praktiken avklarade

Hej hej!

Då var de första tre dagarna i praktiken avklarade. Hittills tycker jag allt att det har gått bra, trots att det såklart har varit otroligt mycket nytt. Känner mig väl mottagen och börjar så smått få koll på grejerna. Första dagen såklart var extremt ansträngande med alla nya intryck och alla nya system man skulle sättas in i. Det gick inte många minuter från det att jag kom hem i måndags till att jag somnade på soffan. Tur man inte hade några andra planer den dagen kan jag säga ;).
Nu har den värsta anspänningen i alla fall börjat släppa och jag känner mig mycket mer bekäm med situationen.
Eftersom att jag hade räknat med att första veckan skulle bli jobbig har jag inte planerat in något på kvällarna förutom de "obligatoriska" handbollsträningarna, så det blir en del slappande i soffan. Hade lite funderingar på att ge mig ut och löpa nu, men dom som känner mig vet att jag aldrig hade gett mig ut frivilligt ensam i mörkret, så det får vänta till en annan dag.

Ha en fortsatt bra vecka :)!

Caroline ♥



Kamp & Hygge

Igår var det dags för vårsäsongens första match och min första efter handskadan (känns i kroppen idag kan jag säga). Känner fortfarande av handen lite, men det är mycket bättre än tidigare så får försöka att inte landa på det så mycket framöver bara. Vi vann i alla fall med typ 6 mål, vilket var jäkligt gött!

På kvällen var vi ute och käkade med Idun, Marius, Nikolaj, Audur, Jenny och Rut på Gamle Apotek. Jag verkligen älskar deras laxsallad där, men av någon anledning så serverar de bara den fram till 16.00 nuförtiden, vilket ogillas skarpt. Fick bli en hamburgare istället och det var inte fel det heller! Efteråt stack jag och Patrik hem till Camilla & Melchior. Där var även lite tjejer andra tjejer från mitt lag, så det var väldigt mysigt.

I morgon börjar äntligen (?) praktiken. Kommer säkert bli tre jättetufft, framförallt i början, med allt nytt, men jag ser ändå fram emot att komma igång. Lite nervös är jag ju såklart, men det ska man ju vara ;).

Caroline ♥

Dagarna du minns :)

Detta är min favoritreklam. Utan konkurrens.



Tydligen har Fritidsresor ökat sin omsättning avsevärt efter att Mads Mikkelsen började medverka i deras reklamfilmer. Men det är klart, tror alla damer i 40-årsåldern att han ingår i all inklusive-paketet är det väl ganska förståligt ;).

Patrik skickade även denna bilden till mig, med motiveringen: "Jag får vara nöjd om jag har den kroppen när jag är 46".



Caroline ♥

Landat

Det har verkligen varit full rulle sen vi kom tillbaka till Holstebro i lördagskväll. Skola-träning-matklubb-skola-träning-match-skola-shopping i Herning... Som tur var har Patik varit duktig att packa upp det mesta, men det kändes ändå extra skönt att vara ledig idag så att man hann "landa" lite. Unnade mig en go sovmorgon och en lugn förmiddag.  Resten av dagen har jag bara fixat lite smågrejer och även vart nere en sväng på Nordea och fått lite klarhet i mina kommande arbetstider. På kvällen var det första handbollsträningen på väldigt länge, men det gick faktiskt överraskande bra och handen kändes helt ok. Var kul att känna på bollen igen och inte minst gött att få svettas lite.

I morgon är det helt ledigt igen. Tänkte att jag skulle försöka plocka bort julen och även ta en sväng ner på stan. Måste fixa lite mer bankkläder, fick nämligen bara köpt mig en ynka tröja när jag och Jenny var i Herning. Mycket dålig utdelning. Som vanligt gick det inte helt smärtfritt när jag och Jenny ska åka nånstans själva. En konstig lampa började lysa när vi skulle åka hem och vi har verkligen noll koll när det gäller sånna grejer. Jenny fick ringa hem till Jocke och kolla om han visste något. Hennes förklaring på lampan bekräftade igen att hon inte direkt är något bilsnille.
"Det ser ut som en snopp typ. Med tre streck på." Bra där Jodet!


Caroline ♥

Snabb respons

Todeloo :).

Nämde ju igår att jag behövde införskaffa lite bankkläder och inte långt efter att inlägget publicerats plingade det till i mobilem. Jenny kom med den utmärkta idén att vi skulle dra till Herning i morgon och shoppa, vilket jag givetvis nappade på! Hoppas det inte är allt för utplockat efter mellandagsrean nu bara. Något ska man väl kunna hitta i alla fall!

Hade en supertrevlig kväll med matklubben igår när Mette visade sina goda matlagningskunskaper. Det bjöds på en förrätt med lax och till huvudrätt var det kycklingsoppa, vilket passade alldelels utmärkt efter all tung julmat man har klämt i sig.

Idag var det återigen dags för skola. Tyvärr har väl den här veckan inte riktigt levt upp till de förväntningar vi hade. Framförallt förmiddagen idag var fruktansvärt seg och man hade svårt att sätta det i relation till praktiken. I morgon kommer det föreläsare som ska prata om lite mer bank-relevanta grejer, så hoppas att det blir bättre. Börjar även bli dags att tänka på vad man ska skriva uppsats om. Vi hade lite genomgång av hur uppsats-processen kommer att se ut och vad som förväntas av oss. Verkar som att kraven är ganska höga och att det kunde vara en bra idé att snart ha ett litet hum om hur ens problemformulering ska se ut. Jag hoppas på att detta ska klarna när jag börjar i praktiken. Om inte annat får jag höra med de två som gick ut förra året och som är på Nordea nu om vad de skrev om.

Nu ska jag snart ner till Idun och dricka te och tjöta lite. Vi har inte riktigt träffats sen innan jul, så det ska bli kul. (Oj, det rimmade;)). Sen bär det av till Viborg. Vi ska spela pokalmatch, men min handled är inte riktigt okej än, så jag ska inte spela. Tänkte att jag kanske kunde prova att träna med på torsdag, så får vi se hur det går.

Ha en trevlig tisdag kväll!!

Caroline ♥

Det var det jullovet...

Då var jullovet slut och man är tillbaka i vardagen igen. Igår bar det av ner till Danmark igen och idag var jag åter på plats i skolbänken. Har vart väldigt skönt med lite ledighe. Den hade gärna fått vara lite längre, men så säger man ju alltid. Det känns i alla fall som att man har samlat krafter och laddar jag för praktikstarten på måndag. Jag har gått och väntat på att komma igång i flera månader nu och ser fram emot att se vad det är man har gett sig in på. Dock skulle jag behöva införskaffa mig lite mer "bankkläder". Jag har ett par set jag kan använda, men man vill ju inte gå i samma kläder varje dag. Får bli en sväng ner på stan senare i veckan helt enkelt :).

Det har inte blivit mer än ett par bra träningspass under lovet och samtidigt har matintaget varit ovanligt stort.Därför var det extra skönt att vara tillbaka på gymmet och få rört lite på fläsket idag.

Ikväll är det dags för matklubben att samlas igen. Ska bli kul att se vad Mette har brassat ihop, men framförallt att träffa alla tjejerna igen.


Lite bilder från julafton:


Har jag sagt att jag älskar paket;)?




Marcus och mamma


Jag och Sofia


Marcus spelar sitt nya tv-spel


Jag och mamma


Paketutdelning


Marcus och Jonas


Caroline ♥

RSS 2.0