Back on track :).

Nu har jag genomfört två hela handbollsträningar. Wohoo! Knäskadan har dragit ut längre på tiden än vad jag trodde, vilket gör det extra kul att vara tillbaka. Man är ju lite ringrostig och så, men det släpper säkert snart. Nu är det bara att hålla tummarna för att knät håller så att man kan köra på lite. Däremot är jag fortfarande lite krasslig och fick några smärre hostattacker efter träningen. Dock känns det som ett mindre problem i sammanhanget.

Jag har både jobbat, vart på möte och tränat handboll idag. Dessutom har vi tvättid nu, men Patrik tog ansvar för att pallra sig ner i källarn och ordna det. Resten av dagen (kvällen?) kommer att spenderas i soffan där vi bland annat ska se veckans avsnitt av "Den som dräper".

Caroline ♥

Helg!

Då gick man på helg efter en mycket kort arbetsvecka. Dagens arbetspass fick en lite trög start då jag, förutom att jag var extremt trött och seg av min förkylning, även hade en hel del tekniska problem med dator och skrivare, vilket inte var helt optimalt när det just har varit löning (=mycket folk på banken). Dock fick jag sakna men säkert jobbat mig in i matchen och det blev en ganska bra arbetsdag till slut. Efter jobbet mötte jag upp Patrik på stan för en lunch och för att fixa med våra nya bankkort. Väl hemma intog jag direkt soffläge och räknar med att befinna mig här stora delar av kvällen. Vi brukar ju egentligen träna på fredagar, men då hallen är upptagen med Uddevalla-kannan (finns det andra sporter än handboll???) blev kvällens träning inställd. Eller ja, rättare sagt flyttad till i morgon bitti. 08.30-10.00. Thooooung! Men hey, man ska alltid se det från den ljusa sidan, det är ju ändå gött att ha hela lördagen kvar sen när träningen är avklarad :-).

Caroline ♥





Nöjd

Veckans höjdpunkt; tisdagens fyspass, är avklarat och jag sitter nyduschad i soffan och känner mig hur nöjd som helst. Återstår att se hur påtaglig träningsvärken blir i morgon!
Annars har dagen varit ganska lugn. Fick rensat lite bland papper och ordnat lite annat småfix här hemma som kan va bra att ha gjort innan jag börjar jobba mer. Jonas dök även upp på lunch och kaffe. Mysmys.

Nu: Wordfeud

Caroline ♥

Nej!

Vaknade upp med ont i halsen i morse. Orkar verkligen inte nu!! Halva laget har varit förkylda så det var väl i och för sig inte helt otippat att det skulle drabba mig också. Nu blir det till att trycka i sig massa huskurer och hoppas att det kan vända.
Annars är det hur gött väder som helst ute, så det hade varit gött att ta sig en promenad i solen. Får se vad jag orkar med :).
Nu ska jag i alla fall ta tag i att vika lite tvätt.

Ha en bra dag!

Caroline ♥

Blogg från mobilen

Jag har aldrig riktigt vågat mig på att blogga från mobilen, men nu gör jag alltså ett försök. Blir spännande att se om det funkar:). Publicera!


Grattis Lina!

Idag är Linas födelsedag. Hurra hurra hurra!




Ha en bra dag!

Caroline ♥




Jag och hemska filmer

Alla som känner mig vet att jag är lite av en fegis när det gäller viss typ av filmer. Viss typ av filmer innebär i princip som inte är komedi. Jag gömmer mig gärna bakom kudden om någon i filmen är ensam hemma på kvällen eller när den där läskiga filmmusiken börjar ljuda. Förr trodde jag att jag skulle tuffa till mig med åldern, men eftersom det inte har blivit ett dugg bättre och jag nu är 25 år, så är det tvek om jag kommer ha bättrat mig till 40-årsdagen. Den bästa att se film med är Sofia Vikström. Hon är aldrig skraj och sitter gärna och berättar lite vad som händer när jag håller för ögonen. Typ såhär: "Hon går in genom dörren. Hon kollar sig runt. Hon fortsätter gå uppför trappan. Hon går in i sovrummet. ÅH SHIT, ETT LIK". Jag har försökt överföra detta till Patrik. Dock har han inte riktigt nappat på idén, utan det är mer: "Men vafan, kolla nu för helvete, annars är det ju ingen idé att vi ser film!".

Däremot är jag ett stort fan av diverse humorprogram och komedier (dock hatar jag "Stefan och Christer". Så himla tråkig "trampa på bananskal och ramla"-humor). Så underbart att få sig ett gött skratt ibland! Solsidan är lite av en favorit. I förmiddags var jag ute på Sunningen och då visade Jonas en för mig ny serie, Karatefylla. Så jävla låg nivå men såå rolig. Går precis över gränsen hela tiden.
På denna länk är avsnitt 4:

http://www.tv6play.se/play/253865/?autostart=true

(För minderåriga: Det är 18 årsgräns!)

Caroline ♥

Ännu en helg i handbollens tecken

Handbollssäsongen är i full gång nu, vilket gör att vi handbollsnördar lägger en hel del timmar i hallen för tillfället. Oftast är det matcher både lördag och söndag och denna helg var inget undantag. Igår spelade både mina juniorer och Kropps herrar, och idag var det match med div. 1 och Patriks killar. Tyvärr var det ingen superhelg resultatmässigt och det var bara herrarna som inkasserade 2 poäng. Surt givetvis, men så är spelet tyvärr ibland.
I övrigt har helgen inte innehållet så mycket spännande, men god mat och film samt en lång löprunda har hunnits med.

I morgon blir det en sväng ut till torp. Har verkligen tuuusen grejer som måste inhandlas, så hoppas att jag hittar något som faller i smaken.

Caroline ♥

Vuxenpoäng?

Har samlat på mig lite vuxenpoäng idag genom att tvätta tre fjärdedelar av lägenhetens fönster. Yees!

Nu vankas det snart lunch i form av spaghetti och köttfärssås innan "röjandet" här hemma fortsätter. Får passa på när vi är hemma båda två. Sen bär det av till hallen för träning. Ska försöka vara med lite själv idag, så det ska bli kul. Efter träningen väntas lagmys på kansliet. Tanken är att det ska stå tacos och vänta på oss när vi anländer. Mat på bordet efter träning och min favvo-rätt dessutom. Kan inte bli bättre, namnamnam ;).

Caroline ♥

En go tisdag

Var ledig från jobbet idag, så hade bokat in promenix med Sofia på förmiddagen. Vädret såg fantastiskt ut när jag vaknade. Solen sken och inte ett moln på himlen. Var ju bara det enda problemet att det blåste halv storm ute. Detta stoppade oss dock inte, utan vi försökte hålla oss mellan hus hela tiden och då gick det ganska bra. Sen kom Sofia med den underbara idén att vi skulle ta en lunch på stan. Valet föll på coffe roomer där vi intog en gryyymt god sallad. (Det blev Esters favorit, så tack för tipset Jenny).

Direkt efter mötte jag upp Jonas för att gå och gratulera farmor på 75årsdagen. Där bjöds vi på tårta och grejer så magen var minst sagt proppad när jag kom hem. Efter en timmes slappande på soffan bar det av till hallen (för en gångs skull ;)). Först väntade träningsmatch med juniorerna mot a-flickorna och sedan var det fys med de som inte spelat. Jag körde med på fysen. Riktigt jobbigt var det, så är sjukt gött trött nu. Nu blir det snart en välbehövlig dusch för att sedan invänta Patrik som har vart på hockey i GBG.

Hoppas alla får en bra vecka!

Caroline ♥

Handbollen

Jojomän. En säsong till kunde va kul tänkte jag, så det blev bestämt att jag skulle vara spelade ass. tränare i Kropps Div.1 - gäng. Spelandet höll i sig i drygt en halv träning, sen pajade knät totalt. F**n, vad ont det gjorde!!! Visade sig att knätskålen var på väg att hoppa ur led. Detta var 25 juli och efter ett två veckors haltande har jag tränat upp det och ska förhoppningsvis snart kunna vara med för fullt igen. Istället har jag fått koncentrera mig på tränarsysslan, vilket är något helt nytt för mig, men jätteroligt och inte minst lärorikt.
Resultatmässigt har det gått kanon hittills. Vi har två lag igång och har vunnit både Särö och Havets cup, gått obesegrade genom JSM steg 1 och har tre vinster och en förlust hittills i serien. Hoppas det håller i sig, för då kan det bli riktigt kul.


Juniortjejerna innan Kärra-matchen igår.

Caroline ♥

Hemflytt till Sverige

Hej hej hallå!

Har minst sagt legat lite lågt med bloggandet det sista, men har bestämt mig för att ta upp det igen. Kul va:)?
Vad har hänt sedan sist? En hel del skulle jag vilja säga. Detta inlägg handlar om hemflytten till Sverige.


Efter 6 år i  Danmark, vilka avslutades med intensivhäng hos våra BFF:s Jenny och Jocke i ett antal veckor, var det till slut dags för oss att flytta in i vår nya lya i Uddevalla. Vi har verkligen haft några goa år på andra sidan sundet och det var jättejobbigt när man skulle säga hejdå till alla kompisar. Jag tror fortfarande inte riktigt att jag har förstått att jag inte ska bo där och träffa alla kompisar så ofta som jag har gjort tidigare. Jag ser fram emot att snart åka ner och hälsa på! Tack alla som har varit med och gjort dessa 6 år till en fantastisk tid i vårat liv. Ni vet vilka ni är♥!

Väl hemma blev det ett stort projekt att komma i ornding i nya lägenheten.
Många möbler blev slängda av olika anledningar i samband med flytten. "Får bara ta oss en tur till Ikea och EM möbler när vi kommer till Sverige" tänkte vi. Visade sig inte vara så bara. Allt ska ju helst passa någorlunda ihop, det ska inte se för stort eller för litet ut i lägenheten, det ska finnas på lager (soffan fick vi vänta på i 6 veckor!), det ska monteras, gamla pappkartonger ska slängas och tidigare tillfälliga lösningar ska ställas i källaren eller köras dit de hör hemma. Jag hade nog en förväntning om att detta skulle klaras på en vecka, vilket visade sig vara helt fel! Det tog sin tid kan jag säga, men efter ett par månader som förutom flyttlådor högt och lågt bland annat innehållit ett par veckor med en luftmadrass som soffa, känns det nu som att vi har kommit ganska fint i ordning. Lite småfix är givetvis kvar, men det känns ändå som att vi har fått en ganska fin lägenhet nu som vi trivs bra i.

Trots att man saknar kompisarna där nere känns det ändå ganska bra att vara tillbaka. På plussidan är just nu:
  • Närmare familjen och gamla kompisar
  • Jag kan prata svenska till vardags
  • Svensk mat är mycket godare än dansk
  • Jag kan se Sofia och Jonas spela oftare
  • Vår nya balkong har eftermiddagssol
  • Vi behöver inte gå ner en våning för att gå på toa på natten.
  • Det är kul att vara handbollstränare.
  • Vi slipper åka Stena båten lika ofta.
In på listan vill:
  • Ett fast jobb.
  • Ett knä som klarar att spela handboll.

Det var allt jag hade att bjuda på nu.  

Detta var allt för nu!


Bild från sista kvällen innan vi flyttade

Caroline ♥

RSS 2.0