Öppet hus

Igår var det "Öppet hus" på skolan och jag var där för att representera Nordea. Fick svarat på en massa frågor om utbildningen och hur det är att vara i praktik osv. Tiden gick ganska fort och efteråt bjöds vi på Jennys favvo-rätt tapas, vilket inte var igår. Jenny, när ska vi äta det igen??
Precis innan vi skulle gå föll min blick på en "annons" på den stora uppslagstavlan:



Hände med att jag är med och gör reklam för kurser för arbetslösa?

Caroline ♥

Hej hopp

Då var det dags för att skriva några rader igen. Vad har hänt sen sist? Jo, i helgen bar det av till Sverige för en snabbvisit. För att få mest möjlig tid hemma åkte vi till Fredrikshamn fredag kväll efter Patriks match, sov på hotell och tog tiiidiga båten lördag morgon. Jag var lika effektiv som jag brukar. Hann med att både se handboll, mysa med familjen, träffa Patriks familj på Orust, promenera med Lina, dejta Sofia och fika hos farmor och farfar med Annica. Så full rulle, men väldigt kul. Vi hade båda fått ledigt på måndagen, så återvände till Danmark på måndag kväll.

Arbetsveckan hade således endast fyra dagar, vilket såklart inte var helt fel. Har dock sagt ja till att stå i ett "Nordea-stånd" på vår skola, som håller öppet hus i morgon. Ska stå tillsammans med Glen och Anette, så det blir säkert kul.

På söndag är det match igen. Har haft matchuppehåll nu när det varit sportlov, så det ska bli roligt att komma igång igen. Säsongen börjar lida mot sitt slut, bara fyra veckor kvar nu. Sen väntar en välbehövlig ledighet, som förhoppningsvis kommer samtidigt som vårvädret!
Efter matchen ska jag, Patrik, Jenny ch Jocke vara lite kulturella. Vi har nämligen fått biljetter till en musikal, som visas på "Musikteatret" här i Holstebro. Får se vad vi tycker om detta.

Trevlig helg allihop!

Caroline ♥

Halvvägs

Jag har nu gjort 6 veckor på Nordea och därmed är halva praktiken avklarad. Tiden har verkligen gått skitfort, känns som att det var igår jag började! Jag känner att jag har lärt mig jättemycket och ska försöka suga åt mig så mycket som möjligt under den tid som återstår.
Idag hade jag mitt första egna kundmöte. Det var lite speciellt och faktisk mer krävande än jag hade trott, men det gick allt bra. Är ju inga jätteavancerade grejer nu i början, men ändå.

Efter jobbet drog jag vidare till frissan för att färga lite utväxt. Tror hon som färgade var ny, men det var inget jag la märke till, till en början. När jag skulle skölja ur håret la jag dock tyckte jag det hela gick fortare än det brukar och hon la bara i schampo efter ursköljningen, så håret kändes ganska strävt när hon la in håret i en handduk och bad mig resa mig upp. Då kommer en av hennes kolleger framrusande och ber om att få titta. Jag är inte jättebra på frisörspråk men jag fattade ganska snart att nåt var fel (håret såg en aning gult ut), samt att det inte var ordentligt utsköljt och att det kunde va en bra idé att lägga i lite balsam. Jag, som har haft lite mindre lyckade besök hos frisören tidigare, börjar såklart bli aningen nervös, men lyckades ändå behålla lugnet. Det var dock inte helt enkelt när det helt plötsligt står tre frisörer och "jobbar" i mitt hår samtidigt. Det lyckades i alla fall ganska bra och jag kunde lämna salongen som en nöjd kund efter ett nästan 2 och en halv timme långt besök.

Nu ska jag njuta av helgen!

Caroline ♥

Lite update

Tjohoo!

Tyckte det var dags för en liten update igen. Har haft en bra vecka hittills och i morgon är det fredag och helg igen. I måndags, på alla hjärtans dag, var matklubben åter samlad igen, denna gång hemma hos Marie.  Marie säger alltid att hon inte kan laga mat, men i nu fick hon i alla fall bevisat motsatsen. Potatisgratäng och en god köttbit stod på menyn. Till efterrätt serverades pannkakor med glass, hemmalagad hallonsylt och chokladsås, så det var fyra mätta tjejer som satte sig i soffan efter maten. Nu har vi varit hela vägen runt, vilket innebär att det är min tur att vara värdinna igen nästa gång. Det är alltså dags att börja spåna lite på vad man kan bjuda på... Hm, inte det lättaste.

Igår var Jocke, Jenny, Marre och Idde här på enchiladaaas. Jenny var snäll och bidrog med hembakt bröd och äppelpaj. Namnam och mysmys!

I morgon bär det av till frisören efter jobbet. Min utväxt är inte att leka med, så det blir skönt att få gjort något åt det. Missar dock "fredags-hänget" på jobbet, men det får gå. Vi brukar nämligen ha en tendens att hänga kvar lite på banken efter vi har slutat på fredagar och bara tjöta av oss lite, men i morgon får jag ge mig av direkt när klockat slått 16.15.

Caroline ♥

Jag vet!

Det har varit extremt dålig update på bloggen på det senaste. Känns som att jag har blivit lite av en helgbloggare. Tyvärr är det väl så det blir när man jobbar hela dagarna och kvällarna är fyllda av träning och andra aktiviteter. Vi har matchledigt i över två veckor från handbollen nu, vilket är ganska skönt faktiskt. Blir lite mer tid till annat och man har även chans att få kört lite annan träning.

Helgen har varit riktig skön.  I fredag testade vi den nya kinaresaurangen med Jocke, Jenny och Tau. Den får helt klart godkänt och det känns som att det kan bli fler besök där framöver.
Igår fick jag genomfört ett riktigt gött pass på gymmet och på kvällen bar det av till en liten by utanför Viborg. Vicki blev färdig som sjukgymnast för inte så längesen och det skulle firas med "Färdig-fest". Vi var 5 tjejer från handbollen och det var ganska begränsat hur många vi kände av de andra gästerna, så vi blev lite smått nervösa när vi såg att det var bordsplacering. Som tur var fick vi sitta ihop! Vicki hade fixat och donat väldigt mycket och det bjöds på god mat och dryck. Eftersom att vi Holstebro-tjejer hade en knapp timme hem blev det ganska lugnt från vår sida, men trevligt var det :).


Mette, Marie, Eva


Kvällens outfit


Camilla och jag


Värdinnan


Casper och Marie

Idag fick jag återigen kört ett gött pass på gymmet. Patrik skulle på spinning, men jag var inte så sugen på det, så det blev en timmes löp och lite styrka istället. Nu sitter jag i soffan och slappar med gott samvete. I morgon börjar ännu en vecka på Nordea. Blir spännande att se vad den har att bjuda på!

Det var allt för nu.

Caroline ♥

Inte dåligt gött med...

.. helg nu :)! Har varit full rulle hela veckan, så nu blir det skönt med lite ledigt. Fördelen med att ha mycket att göra är att dagarna bara susar förbi. Har redan gjort 4 veckor i praktiken. Känns som att jag började igår. Så förhoppningsvis så går de kommande två månaderna lika fort och vi kan få lite vår, sol och värme. Börjar bli riktigt trött på regn, blåst och mörker nu!
Det var meningen jag skulle köra ett pass på gymmet nu i eftermiddags. Tyvärr var bilen "dubbelbokad", så jag erbjöd mig att springa ute i stället. Det skulle jag inte ha gjort. Regnet nästan öste när när jag kom hem från jobbet, vilket jag inte riktigt hade räknat med. Men skam den som ger sig tänkte jag och gav mig ut ändå. 40 minuter senare var jag inne igen och kände mig grymt nöjd med mig själv.

I helgen kommer Patriks föräldrar på besök. Eftersom jag gillar att ha fint hemma när det kommer folk, tänkte jag städa i ordning det sista här om en stund. Patrik fick lite av ett städ-flipp tidigare idag så det är inte så mycket som ska göras som tur är.

Caroline ♥

Seg tisdag!

Två av mina kollegor på Nordea hade jubileum idag, vilket innebar att ni skulle börja en halvtimme tidigare för att "fira". Känns som att det är några år kvar innan jag har 40-årsjubileum i banken... ;).
Resten av dagen förflöt i vanligt tempo. Jag kan lösa mer och mer själv och börjar känna mig hyfsat självgående, vilket känns väldigt bra. Skönt att inte vara beroende av hjälp från andra hela tiden! Något som inte känns lika bra är att det är tisdag idag och för mig är det lite av veckans segaste dag. Först jobb hela dagen och sen träning från 20.15 till 22.15. Det är kul att träna och det är kul att träffa tjejerna i laget, men motivationen en sen tisdagkväll i mörka februari är inte direkt på topp. Tur vi tränar tidigare på torsdagar;). 

Caroline ♥

RSS 2.0