Onsdagkväll

Efter ett 10,5 timmar långt arbetspass och fysträning i går och en nästan lika lång arbetsdag idag är det nu dags för lite välförtjänt onsdagsmys. Onsdag är veckans lediga kväll från handbollen och att det är den dagen just idag känns mycket lägligt med tanke på min trötta kropp och sega huvud. Patrik slängde just ihop specialité enchiladas i köket medan jag sträckte ut mina ben (jobbigt att gå med höga stövlar på jobbet, måste införskaffa något bättre alternativ) i soffan. Nu blir det fotbollstittande!

Ha det gött!

Caroline ♥

Nöjd

Helgen har varit den goaste på länge. "Endast" en match, vilken dessutom spelades hemma, stod på programmet för min del. Det bäddade för en hel del ledig tid, vilket gillas. Lördagsförmiddagen blev lugn. Vi tog oss en lång, go frukost, slappade och grejade lite hemma, åt lunch, slappade lite till innan det var dags att bege oss till våra matcher. Jag till Stenab och Patrik till Agneberg. För oss stod serieledarna Partille för motståndet och med tanke på att vi hade ett något reducerat manskap, var vi väl lite av det man kallar underdogs. Nåväl, tappa poäng i Stenab har vi gjort i serien i år och den fina trenden höll i sig. Seger med två bollar efter en riktigt bra match! Sååå gött!!

Efter en go dusch bar det av till Agneberg där herrematchens andra halvlek just börjat. Underläge med sju bollar och det var inte mycket som talade för poäng till Kropps. Men skam den som ger sig. Helt plötsligt var matchen jämn igen och efter en frilägesräddning av Petter i slutet slutade matchen oavgjort. Humöret var på topp och inte ens Jonas kommentar ("Vad sleten du ser ut") efter matchen kunde ändra på det.
På "Köket" intogs senare kvällens middag. Sjukt god buffé var det! Även prisvärt då Kroppsmedlemmar får 30% rabatt. Kan rekommenderas:)!

Söndagen har hittills bjudit på sovmorgon, besök på Torp, lunch på balkongen och match i form av team
Kropps-Trollhättan.

I morgon väntar ny vecka och nya möjligheter.




https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191301788.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191301788.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191301788.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191301788.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191302955.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191302955.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1892668/images/2012/pic_191325427.jpg" class="image">


Veckans andra lediga dag

I morse drog jag och Patrik och tränade ihop, vilket var ett tag sen. Det var helt dött på gymet, men det var ganska skönt det med. Då min kropp, trots vilodag igår, är helt död, tog jag det ganska lugnt.

Mitt hår har sett ut som sju svåra år senaste tiden, så det inbokade frisörbesöket efter träningen var mer än välkommet. Slingade utväxten och klippte luggen. Välbehövligt!!

Drog på mig skinnjacka och converse och promenixade (sjukt gött väder) sedan bort till stan för lunch med Sofia, som är hemma på besök i Uddevalla. Mysmys!


Underbart väder!

Vaknade upp till strålande solsken i morse. Vilken fantastisk dag att vara ledig på! Snön är i stort sätt bortsmält och isen på gatorna likaså. Jag hade egentligen tänkt att ta mig en ledig dag men suget efter att komma ut och njuta av vädret var stort så en löprunda fick det bli. Senaste månaden har varit halkig och de gånger jag varit ute och sprungit har fokus legat på att inte ramla (vilket lyckats bra alla gånger utom en, då jag vurpade rejält) istället för att faktiskt träna. Därför var det en go känsla att marken var ren igen!

Nu har jag stationerat mig i soffan med en välförtjänt kopp kaffe och en macka med räkost.

Hoppas alla har en bra dag:)!


Ny vecka!

Då var det måndag igen! Söndagens sovmorgon och eftermiddagspowernap satte sina spår, då jag, som brukar somna så fort jag lägger huvudet på kudden, låg och vred mig till 2-snåret i natt. Trots att man vet att det bara gör det värre kan man inte låta bli att kolla på klockan med jämna mellanrum! Som ett resultat av detta var jag allt annat än pigg när klockan ringde i morse och kände mig riktigt segstartad när jag började starta upp datorn på jobbet. Dagen tog dock en positiv vändning när ett stort antal semlor bars in på förmiddagsfikat. Semlor kan vara det goaste som finns och av taktiska skäl hade Fastighetsbyrån valt att bjuda oss på detta idag istället för på fettistagen i morgon, vilket trots att jag lovat mig själv att var nyttig i veckan, var mer än välkommet från min sida (kan tilläggas att jag är ledig på tisdagar). Att semlorna dessutom var köpta på Einars gjorde inte saken sämre. Kaffe på det och jag fick en helt annan energi ;).

Efter jobbet bar det av till Rimnershallen för träning. Trots fortsatt sega ben var det skönt att få rört på sig. Träningen skulle avslutas med fyra omgångar "Tysken" (läs: världens jobbigaste övning). Efter två omgångar säger Stefan att nu är det bara en omgång kvar. Gött, tänker vi och tar bränner våra sista krafter, varefter vi gör en ansats att börja samla ihop bollarna. Då kommer Emma, även kallad "P", och vräker ur sig något i stil med "Men hallå, det är ju en omgång kvar!". Så vi fick ju snällt gå tillbaka och köra igen. Tack Emma för att du tänker på oss med lite sämre kondition!

Som grädde på moset denna måndag väntade en härlig tvättid på jag kom hem. Underbart!

Nu är veckan i alla fall "skudt igang" som man säger på andra sidan sundet;). I morgon är jag ledig från jobbet och på kvällen är träningen inställd till förmån för annan aktivitet. Kan nog bli en riktigt go dag!

Ha en bra vecka !

Caroline ♥

Vinst och kalajs!

I lördags bar det av mot Göteborg för att match mot Kortedala. En viktig match för oss, som gärna vill hålla oss på behörigt avstånd från kvalsträcket. En lårkaka från fredagens träning och allmänt sega ben efter en bra träningsvecka var därför inte speciellt uppskattat då det gjorde sig väl påminda under uppvärmningen. När domaren blåst igång matchen var det dock ingenting jag tänkte på och trots att det tog nästan 10 min innan vi gjorde vårt första mål, vann vi till slut med 25-20. Gött mos!

Väl hemma vankades det, efter en rekordsnabb plattning av hår samt sminkning, 30årskalas för min kusin Niklas. Mycket trevligt och även mycket god mat!

Caroline ♥

RSS 2.0