Full rulle

Efter gymnasiet så har de flesta i klassen rört på sig, och folk bor nu på lite olika ställen runt om i världen. Sommaren och julen är de tiderna på året när de flesta hittar tillbaka till Uddevalla. Detta har jag, Malin, Monika, Emily och Emma tagit vara på så vi försöker ses ett par gånger per år när alla är hemma. Emily brukar jag ju träffa lite oftare i och med att vi också har haft handbollen gemensamt. Igår kväll var vi i alla fall bjudna hem till Monika och hennes nya hus i Munkedal. Det var kul att de huset och vi sick tjötat av oss några timmar och det var lika trevligt som vanligt. Malin är den hittills enda av oss som har tagit en examen. Hon blev färdig sjuksyrra här i våras. Grattis grattis!

Idag har det varit full rulle igen. Åkte in till stan i morse och började dagen med en promenad med min kusin Annica. Lite regnigt i början tyvärr, men sen sprack det upp och blev ganska varmt. Efter det mötte jag upp Sofia inne i stan för lunch på Cactuz. Älskar deras tacosallad där! Sofia håller på att utbilda dig till Friskis-ledare, och på tisdag är det dags för typ "uppkörning", så hon ligger i hårdträning med att få sitt pass att sitta. Idag skulle hon köra igenom programmet i Friskis lokaler och så frågade hon om jag ville haka på och vara testkanin. Jag tackar ju inte nej till gratis träning, så jag och hennes mamma fick ett personligt gympapass. Jag e ju som de flesta vet ingen naturbegåvning när det gäller takt och musik, men övningarna var ganska lätta kordinationsmässigt, så jag hade inga problem att följa med, vilket var roligt! Tyckte passet var bra, så är säker på att hon klarar det på tisdag!

Caroline ♥


Beachvolley och grill på Skeppsviken

Är nyss hemkommen från en mysig kväll på Skeppan. Jag, Maria, Maria, Mikaela, Emily och Lina drog med oss grillmat, engångsgrillar och en volleyboll dit, vilket var perfekt i detta väder. Sicken go kväll! Var varierade Volleyboll-prestationer, men kul hade vi i alla fall ;).
Jag, Maria och Emily hade köpt med oss korv med brö, vilket vi blev lite lätt sågade för kan man säga. De andra hade med sig betydligt mer avancerade grejjer. Maria hade med sig hamburgare med alla tillbehör, Mikaela hade grillspätt och majskolvar med smör och salt ochh grejjer och Lina dukade upp med fläsfilé, potatissallad, beaniessås o grejjer. Men Uddevallare med bröd är inte fy skam det heller ;).






I övrigt har dagen bestått av träning, sol och golfträning. Slog rakt med drivern för första gången på länge till min, och inte minst Patriks stora glädje.

Caroline ♥

Semestern har börjat!

Då var man tillbaka i Sverige igen, vilket är jättehärligt. Framförallt är det skönt med semesteeer. Är ju liksom det man går och väntar på hela året!

Sitter och gluttar ut genom fönstret för att se om solen tänker titta fram idag också. Hade inte vart helt fel om man kunde bättra på brännan lite idag igen;).
Gårdagen började med en promenad med mor och far. Jag har ju inte kunnat gå med knät på ett tag, men kände inte av det alls så det var skönt. Precis när vi kom hem sprack det upp och jag intog plats i solstolen.
Sen började pappa tvätta deras bilar och det gick inte länge innan jag gjorde slag i saken och började tvätta våran. Den har vart så hima skiten här det sista och det var meningen att vi skulle tvätta den innan vi åkte, men det hann vi inte. Patrik var iväg på golftävling hela dan, så när han kom hem såg han ju direkt att bilen var tvättad. Dock var han väldigt skeptisk till om det verkligen var jag som hade gjort det. Jag är ju inte direkt känd för att vara händig. Men jo, Caroline kan allt ibland.
På kvällen blev det grill och sen unnade vi oss lite svenskt lösgodis. Göttans!

Idag blir det beachvolley och grill med Maria, Maria, Emily, Lina och Mikaela. Var inte igår man spelade det och inte heller igår man träffade tjejerna, så det ska bli kul :).
Fick veta igår att Patrik utan min vetskap knatat ihop ett gästbloggsinlägg igen, så det kommer nog visas på bloggen inom närmaste framtid.

Ha en bra dag!

Caroline♥

Midsommar

Blev ju som sagt lite annorlunda midsommar för oss i år, eftersom vi befann oss i Danmark. Fick ett sms av mamma där det stod att de skulle äta jordgubbstårta. Patrik blev väldigt avundsjuk på detta och kläcker självklart idén att vi skulle göra en själva. Jag var lite skeptisk, men efter några "det-är-ju-ändå-midsommar" gjordes det slag i saken. Köpte färdig botten, men annars gjorde Patrik tårtan helt själv och så bjöd han hit Marius på tårtkalas. Väldigt god var den! Kan ju hoppas att detta intresse för bakning kan hålla i sig, så kanske man kan se fram emot lite nybakat bröd och sånt till hösten.



På eftermiddagen gjorde jag zumba-debut. Vi hade fått veta att avslutningen med Patriks handboll skulle börja 16.00 och då skulle vi vara klädda i sportskläder. Ingen hade fått veta vad som skulle hända, men så visade sig att vi skulle dansa zumba. Jag tycker alla pratar om detta zumba så jag tyckte det skulle bli kul att pröva. Tyvärr var instruktören extremt dålig och alla tyckte att det var allt för svårt, så det var lite synd. Men annars var det kul :). Takt är ju inte min starka sida, så jag höll mig ganska långt bak, och lustigt nog blev vi fler och fler i den delen ju längre passet led;).

För övrigt har det vart kanonväder här idag. Hade vart en go start på sommarlovet om det hade hållt i sig :).


Caroline ♥

Sommarlov!!

Nu har jag sommarlov. Sjuuukt nice. Tentan gick enligt planerna, jag var nervös som aldrig förr, men nu är en över. Fick betyget 10 så det är jag jättenöjd med. Den danska skalan er -3,0,2,4,7,10,12 så 10 var jättebra, också med tanke på att det var första gången. Nu vet jag hur det funkar och det tar jag med mig till nästa gång. Jag hade hoppats på att vi skulle få reda på hur det gick med den skriftliga tentan också, men icke. Får tydligen mail om det nästa vecka.
Det skönaste av allt är i alla fall att jag har 7 lediga veckor framför mig, vilka bland annat ska användas till att:
- Vara i Sverige!
- Slappa
- Träna
- Sola & bada
- Golfa
- Umgås med vänner och familj
- Åka till Norge * 2
- Äta glass
- Grilla
och massa mer! Framför allt ska jag inte tänka på någon skola, läxor eller tentor!
Det hela startar i alla fall med avslutningsfest med Team Tvis Holstebro ikväll.

Får passa på att önska alla en trevlig midsommar också! Känns lite konstigt att inte vara i Sverige. I Danmark är det ju bara en vanlig dag!

Caroline ♥

I morgon gäller det!

I morgon är det dags för den omtalade muntliga tentan och jag börjar bli gaanska nervös. Man har ju hört historier om folk som nästan blitt hackade i småbitar när de är inne. Trots det ser jag ändå fram emot det på något sätt, men det är nog mest för att jag vet att jag får sommarlov efter. Jag är den första i klassen som ska in, så jag kan inte höra med de andra hur det var, men det kanske är lika bra det.
Sitter och gör ett sista ryck med läsningen nu, trots ett väldigt stohej utanför. Är många som tar studenten i Holstebro idag, så det har varit ganska livat utanför om man säger så. Gick även ner till Føtex för att handla lite och såg ett antal studenter som mer eller mindre badade i fontänen mitt på torget. Annat var det på vår tid;).

Ikväll ska vi på Jensens och äta. Det har varit kanonväder idag så förhoppningsvis kan vi sitta ute. Hade vart himla gött. Sen spelar Danmark match i VM, så det blir väl att kolla på den. Vinner de är de vidare till åttondel vad jag har kunnat förstå.

Håll tummarna för mig klockan 8.00 i morgon!!

Caroline♥

Förlovningsdag

Idag har vi varit förlovade i 1 år ♥.
Det ska vi fira med att gå ut och äta ikväll. Mysmys.


Tillbaka i löparspåret

Idag har jag varit ute i skogen och löpt för första gången på vääldigt länge. I och för sig var det inte speciellt länge, men ändå, går åt rätt håll :). Jag var hos min personliga fys Mette idag och hon släpade med mig ut i spåret. Vi sprang inte speciellt fort, men det gick ändå bättre än förväntat med knät, så hoppas det fortsätter så här. Har även fått lov att börja träna benen lite på gymmet.

Övade just igenom det jag ska säga på min presentation på fredag. Vi får snacka i max 10 min och mitt tog 10.45, så måste korta ner lite nånstans... Tror nämligen det kan vara en bra idé att hålla tiden. Så är det i alla fall en sak mindre att klaga på ;).

Ikväll blir det lite grillning med nåra från klassen. Hoppas vädret håller bara!


Caroline ♥


Soool

Så himla härligt att sommaren äntligen hittat hit! Hoppas det håller i sig nu. Idag har jag lagt in femmans växel med pluggandet inför muntliga tentan på fredag, dock med ett par solpauser. Kände att jag var tvungen att komma ut lite och få lite färg. Har även med lite hjälp påbörjat en powerpointpresentation. Kan ju inte säga att man kan se att jag har MVG i datakunskap från gymnasiet precis ;). Hehe, mer oteknisk människa än mig får man leta efter.
Annars har det inte hänt jättemycket. Börjar närma sig semester nu. Ska bli sååå gött att komma hem och bara vara ledig. Jag ska inte klaga på det vädret vi har haft när vi har varit ute och rest, men det vädret som har varit i Sverige på vår semester de senaste åren har varit under all kritik, så det hoppas jag det blir ändring på i år.

Ha en trevlig kväll!

Caroline ♥

Bra golfdag

En bra golfdag för mig är en dag med sol, inget regn och minsta tänkbara blåst. Plus att spelet fungerar givetvis. Idag var en sån dag. Patrik ägnade förmiddagen åt att spela tävling på banan där vi är medlemmar. Blev en tredjeplats. Var väl ganska bra, men han hade nog gärna vunnit. När han kom hem åkte vi ut tillsammans för att träna lite. Jag har haft ganska mycket att göra här på det sista plus att golf inte är helt optimalt för mitt knä, så det var ett tag sen jag tränade nu. Men takterna satt i, så det var skönt :). Vi brukar alltid avsluta med en tävling på puttinggreen, antingen puttävling eller chiptävling. Idag blev det en kombination av dessa. Var en väldigt jämn match idag, men tyvärr förlorade jag på andra särspelshålet. Är lite win-win när vi tävlar. Vinner han gör det mig inte så mkt eftersom att jag vet att han har mycket lägre handikapp och framförallt att han har spelat hela sitt liv. Vinner jag, blir jag såklart väldigt nöjd och Patrik blir glad för min skull eftersom det visar att jag har gjort framsteg. Att jag blir bra på golf är ju en av hans största missioner;).










Ser inte jättebra ut med det böjda handlederna på den här chippen.

Caroline ♥

Lördagen

Igår eftermiddags var det inte bara Kronprinsessan som skulle gifta sig. Även "Hyper" i vårt lag hade bröllop då. Vet inte hur det är i Sverige, men i Danmark är det i alla fall en tradition att om man spelar t.ex handboll eller fotboll, så kommer laget och står utanför kyrkan när de kommer ut. Vi drog på oss spelartröjorna och fixade lite flaggor och åkte dit. Marianne och Jane tog en paus från Rock Holstebro för att joina, sådär goa och glada på eftermiddagen. Hypers kille, eller ja, man, är det ju nu, spelar i Lemvig, så killarna därifrån hade också mött upp i deras tröjor, så vi var en härlig flock. De var i alla fall jättefina och hon blev jätteglad när hon såg oss:).



När jag kom hem han jag precis se lite av Viktoria och Daniels bröllop på TV:n. Såg ni livvakterna som fick springa för att hinna med hästarna i kortegen? Måste vart sjukt jobbigt i dom kläderna och skorna.

Ett par timmar senare var det dags för tjejmys. Camilla, Mette och Marie kom hit och så lagade vi pizza, käkade godis, såg fotboll och tjötade. Kom även fram att det inte bara var svenskarna som gick upp i det här med bröllopet igår. Maries svärmor hade ju samlat ihop alla vänninorna för att sitta och följa det på TV:n.
Tyvärr glömde jag att ta kort. Men vi hade en väldigt mysig kväll i alla fall. Får vi göra om, tjejer!

Caroline ♥

Reklam

Min kära "svåger", Rikard, har fått en blogg, så jag tänkte jag får hjälpa honom lite på traven och göra lite reklam här min sida.

www.rikardshus.blogg.se

Det har varit magisk uppdatering här i början, så kolla in!

Caroline ♥

Kungligt bröllop

Om det är någon som har missat det så är det alltså idag kronprinsessan Viktoria och Daniel ska gifta sig. Känns verkligen inte som att det har visat något på TV senaste veckan som inte har anknytning till detta bröllop. Man visste ju att detta skulle bli stort, men jag hade inte räknat med att det skulle bli ett sånt fruktansvärt pådrag.

Själv är jag nyss hemkommen från gymmet. Jag och Patrik åkte dit så vi var där nästan när det öppnade klockan 9 och vi var ganska ensamna. Vet inte om det har att göra med att det är Rock Holstebro idag, så folk har väl annat att se till. Är i alla fall väldigt skönt nu att ha tränat!

Idag blir det storstädning av hela lägenheten. Kommer lite tjejer hit på myskväll senare, så får ha gjort fint tills dess. Var meningen att vi skulle grilla egentligen, men vädret är lite osäkert så tror inte vi vågar satsa på det. Marie hade förslag på hemmagjort pizza och sallad, så det får det nog bli. Danmark spelar VM-match ikväll också, så den ska vi säkert se. Är vädret okej går vi kanske bort till storbildsskärmen som ligger vid Musikteatret lite längre bort här och ser matchen ihop med en massa andra galna danskar.



Caroline ♥




Stressigt dygn!

Vilket dygn det här har varit! Herregud, tog en del på mina krafter kan jag säga!
Vi skulle ju som sagt lämna in synopsen idag och jag har under hela veckan varit ganska bra med(Vi gjorde alla beräkningar ihop och sen skulle vi skriva enskilt). Tanken var att gårdagen skulle gå till att läsa igenom, fixa innehållsförteckning och sånt. Problemet var bara att min grupp hittade en del fel vi hade gjort, vilket medförde att det skulle rättas i skatteberäkningar, budgetar och i texten. Dessutom skulle nya bilagor klistras in i dokumentet. Detta tog en jäkla tid. Jag har inte världens data-hacker precis heller, vilket gjorde att jag hade en del tekniska problem, plus att jag gärna ville ha min text genomläst av någon som kunde rätta mina språk- och stavfel. I samma veva visar det sig att vi har dragit av pensionen på två ställen, vilket vi bara var tvungna att fixa till. Allt detta utspelade sig runt midnatt, så man kan väl snacka om att jag blev liiite stressad. Allt gick verkligen fel och det kändes som att det satt någon där uppe som gjorde allt för att vi inte skulle kunna lämna in i tid.  Som tur var fick jag hjälp med en del av det av de andra i gruppen. Vid 2-tiden beslutade jag mig för att gå och lägga mig och fixa det sista under förmiddagen, men jag var så uppe i varv att jag verkligen inte kunde sova. Somnade runt 3 och valde att vakna igen klockan 6. Och kan inte somna om.... Var inte mycket annat att göra än att gå upp och fixa med synopsen. Efter trasiga laptop-sladdar, strul i word-dokument, tomma färgpatroner, filer som inte kunde skickas över msn och mycket stresshormoner med mera fick vi i alla fall tagit oss ut till skolan och lämnat in runt 11-tiden. Alltid lika härligt att lägga ner mapparna i facken!
Sen var vi ett gäng på 8 pers. eller nåt som drog ner till Fox and Hounds och fick oss var sin öl/cola. Mycket trevligt!
När jag kom hem var det nästa raka vägen i sängen och så fick jag mig den goaste powernapen på länge! Men snacka om att jag var trött när jag vaknade av att klockan ringde. Kunde dock inte tillåta mig att sova mer, så skulle jag säkert inte ha somnat ikväll.
Caroline ♥

Trött på synopsis!

Sitter hemma och skriver och skriver. I morgon ska synopsen inlämnas, så där gäller det att vara färdig. Ska bli så skönt att koppla bort den lite! Själva uppgiften vi har fått är egentligen inte så svårt, men det är MYCKET och det är svårt att få satt ihop det hela på ett bra sätt utan att det blir rörigt. Igår fick vi i alla fall gjort de sista beräkningarna med gruppen i skolan och sen åkte alla hem för att skriva var för sig. Jag tog mig ett par timmars paus, som jag spenderade i solen på Jocke och Jennys altan. Efter att ha skrivit några timmar stack jag dit igen för att äta middag. Torsk, potatis och grukmajo. Väldigt längesen, men framförallt väldigt gott! Sen blev det jordgubbar till efterrätt. Inte helt fel det heler.
Tog en liten paus från pluggandet förut och pallrade mig iväg till gymmet. Var skönt att på rört lite på sig och få tänka på något annat. Gick riktigt bra med knäövningarna dessutom, så det var skönt.
I morgon blir det inlämning av uppgiften vid 12-tiden och sen räknar jag med att ta det lugnt med pluggandet innan jag tar nya tag på lördag eller söndag.


Haha, inte världens bästa bild kanske, men så kan det bli när man har solen i ögonen;)


Caroline ♥

Svenska produkter

Såg just att de har fått in Marianne i Danmark. Ni vet de där godisarna med mint och choklad. De har inte haft det här tidigare, så ibland har jag och Jenny fått köpa med oss från Stena-båten. Nu väntar vi bara på kexchoklad och falukorv :).


En ganska händelselös dag

Var på "vägledningscafé" i skolan i förmiddags där vi hade chans att fråga frågor ang. den muntliga tentan. Efter det satt vår grupp och jobbade vidare en stund. Var väl inte jätteeffektiva, men lite fick vi gjort i alla fall. I morgon e målet att bli färdiga med alla beräkningar så att var och en kan börja skriva synopsen på onsdag. Årh, längtar så sjukt mycket tills vi är färdiga med det här och får SOMMARLOV.
Patrik kom och hämtade mig med skolan så åkte vi till Fitness och tränade. Där mötte även Jenny upp så fick tjötat lite med henne också:).

Idag spelade Danmark sin första match i VM också. Blev förlust med 2-0 mot Holland efter bland annat ett självmål, så det var ju ingen drömstart direkt.

Solen har tittat fram idag också. Har ju inte varit någon jättevärme direkt och det har blåst en del, men förhoppningsvis börjar det släppa lite på det nu. Hade ju inte vart helt fel om man kunde gått ut och satt sig en stund i morgon efter skolan.

Caroline ♥

Söndag

Hade en mysig kväll med Idun igår. Vi slängde ihop lite wook och sen gick vi och hyrde en film. Blev en svensk film, Flickan. I början av filmen var det en berättarröst som berättade allt som hände och som vi själva kunde se. Typ: Flickan sitter i bilen. Hon har långt, rött hår. Hon tittar ut genom bilrutan. Utanför betar några kor på en äng. Efter ett tag började vi bli liiite trötta på detta och var nästan nära att stänga av, men så knäckte Idun nöten. Den var anpassad för synskadade! Detta gick självklart att justera i inställningarna. Smart!
Filmen var minst sagt konstig. Kan inte säga att den var jättedålig, bara konstig helt enktel. Är väl ingen film man hade rekommenderat direkt, men den funkade. Måste komma ihåg att lämna tillbaka den idag bara!

Idag har vi suttit lite med den muntliga tenta uppgften. Kom igång ganska bra och fick räknat ut en hel del grejjer, så det kändes väldigt bra. I morgon ska vi ha "vägledningscafé" på skolan där man har möjlighet att komma med frågor till uppgiften. Det dök upp lite frågor idag, så dem hoppas vi få svar på i morgon.

Patrik är ute i hallen för killarna han tränar har träningsläger, men han kommer hem här om nån timme. Om vädret tillåter kanske vi åker ut och tränar lite golf. Jag fick förresten en liten bonuspresent tidigare i veckan. Patrik hade köpt ett paket rosa callaway-bollar till mig. Jättesnygga! Tack tack :).

I morgon spelar Danmark sin första match i fotbolls VM. Mot Holland.  Får väl hålla på danskarna nu när inte Sverige är med;).

Caroline ♥


Slappardag

Hade en mycket trevlig kväll igår och filmen var kanon :). Jag och Idun hade släpat med oss Marius och Patrik på Sex and the city 2. Jag vet att det är en tjejfilm, men Jenny och Jocke hade ändå vart inne och sett den och Jocke tyckte den var helt okej så jag kunde inte riktigt se problemet i att de skulle med. Patriks killar hade tränat till halv åtta och så hade vi ätit, så vi var lite småsena till bion och var därmed några av de sista som kom in i salongen. Det första vi lägger märke till när vi kommer in är BARA tjejer. Vi försökte verkligen leta efter fler killansikten, men nej, det gick inte. Detta gjorde killarna ännu mer negativt inställda och de ångrade nog båda två att de inte stannade vid storbildsskärmen utanför som visade VM-fotboll;). Mötte även en kompis som informerade oss om att filmen var 2,5 timme och då började huvuderna hänga ännu mer.

Idag har vart en riktigt slappardag hittills. Vädret är lite uselt som igår, så några utomhusaktiviteter är inte att tänka på. Jag var hos Camilla en sväng och lämnade lite grejjer, men annars har jag tillbringat dagen i soffan. Ikväll ska jag ha tjejmys med Idun. Vi ska laga wook och kolla på film är tanken. Mysmys!

Fick även reda på en bra nyhet idag, men får nog vänta ett par dagar innan jag kan släppa den :).

Caroline ♥

Regn och rusk

Har just läst igenom upplägget till den muntliga tentan. Där får jag något att bita i kan jag säga. Det går i korta drag ut på att jag som rådgivare ska hitta en ekonomisk lösning med pension, lån, försäkringar, bil, husköp och allt vad det innebär til ett par som inte har bott ihop tidigare. Kvinnan är nyskild och har två barn och mannen bor för närvarande i Århus, men de vill gärna köpa hus i Holstebro och de har kollat på två alternativ. Jag har även fått upplysningar om deras personlighet, inkomst och nuvarande skulder och tillgodohavanden och det ska jag ta hänsyn till när jag ska hitta en lösning till dem. Om en vecka ska vi lämna in en synopsis på cirka 5 sidor och om två veckor har vi muntlig tenta där vi ska in och presentera/försvara våra val. Som tur är får vi jobba ihop med det så får väl försöka bestämma tid för en date med några klasskompisar någon av de kommande dagarna.

Annars började jag dagen med en tur till Fitness med Jenny. Efter det åkte jag till Mette för att få kollat mitt knä. Man kan se tydliga framsteg så det är ju härligt. Har börjat springa lite nu till och med! Måste dock ta det försiktigt för jag orkar inte med några mer bakslag. Jag körde en halvtimme på crosstrainern idag och sen en massa knäövningar, varav en del jobbigare än vad jag är vad vid, så det känns som att jag ska ta det ganska passivt med knät resten av dagen.

Ikväll blir det först middag och sen bio med Patrik, Marius och Idun. Vi ska in och se Sex and the city 2, vilket jag ser fram jättemycket emot! Älskar tjejfilmer!

Sen har jag en väldigt relevant fråga. Vad hände med sommarvädret?! Känns ju nästan inte som att det har varit någon vår överhuvudtaget. Hoppas det släpper på det nästa vecka innan all min färg från resan är borta!

Caroline ♥


Tentan avklarad!

Fasen vad gött att vara färdig med tentan. Kom precis hem efter cirka 7 timmar i skolan och är inte dåligt trött i huvudet, men samtidigt väldigt lättad över att det är färdigt. Tror det gick bra. Var väl egentligen bara den sista uppgiften i juridikdelen som jag var helt borta på, men annars gick det över förväntan. Hoppas jag:). Lite jobbigt att det går tre veckor innan vi får svar bara.
Fick ut upplägget för den muntliga tentan idag också. Har inte riktigt kollat så mkt på det än, men den har jag två veckor att förbereda och sen tar själva tentan en halvtimme och så är det sommarloooov! Lite deprimerande med alla svenska kompisar som skriver på facebook att de har fått sommarlov och så har jag två veckor kvar... Men men, får gilla läget ;).

Ska slappa någon timme nu och sen börja förbereda för ikväll. Jocke och Jenny kommer hit och käkar enchiladaaaas, så ska plocka upp lite och fixa med maten. Jenny skrev just att hon har fixat någon form för efterrätt. Spännande:).

Patrik har vart iväg på nån golfdag med laget. Kan inte vart jättekul i detta vädret.Eller jag skulle inte tyckt det, men en golfnörd som han njuter väl av golf i alla väder.

Caroline♥

Morgonträning

Vi var på plats på gymmet redan klockan 7.45 i morse. Var ganska segt att gå upp när man visste att man skulle raka vägen dit, men det var grymt skönt att vara tidigt färdig. Resten av dagen har avsatts till plugg. I morgon gäller tentan, så håller på att plugga på de sista detaljerna nu. Måste även se över utrustning som pennor, papper, stift, skrivare och så. Som det känns nu känner jag mig ganska säker på att jag kommer klara den i alla fall och det är ju det viktigaste. Frågan är bara vilket betyg man får. Danmark har lite annorlunda betygsystem än i Sverige, så här kan man få -3,0,2,4,7,10 eller 12. 2 är det första godkända betyget och 12 e sviiinbra.

I morgon kväll kommer Jocke och Jenny "Skub til træet" Gustafsson hit på middag. Svenskmys! Tanken var att vi skulle grilla, men der verkar inte riktigt som att vädret tillåter det så vi får hitta på något annat. Hoppas jag inte kommer vara allt för trött bara. Man blir verkligen helt slut av att sitta med en tenta i 7 timmar, så förhoppningsvis hinner jag ta mig en liten powernap innan de kommer.

Caroline ♥



Tillbaka till vardagen

Lägenheten såg som vanligt ut som ett bombnedslag efter att vi kom hem igår. Väskor och kläder överallt, men efter idag ser det lite bättre ut igen :). Klarar bara inte av när det är för stökigt!

Idag la jag även in en högre växel med pluggandet. Tentan på torsdag börjar närma sig med stormsteg, så det är dags att de sista grejjerna sätter sig snart. Dock känns det som att det jag är mest nervös för just nu är att jag inte ska bli färdig i tid. Det hela blir ju inte bättre av att allt måste vara utskrivet och klart när tentamenstiden går ut. Hade man bara haft 5 sidor som skulle skrivas ut hade det inte varit något stort problem, men vi har 4 ämnen och de ska skrivas ut i tre exemplar. Sen kan det vara massa grafer och grejjer som ska skrivas ut från olika program, så det kommer till att ta en hel del värdefull tenta-tid och det känns ju lite synd. Tur jag har en timme mer än alla andra;).

Fick även reda på när jag ska ha min muntliga tenta. Blir den 25 juni kl. 8.00. Det positiva är att jag e den första i hela klassen som ska ha och därmed och den första som får sommarlov. Det negativa är att 25 juni är midsommarafton! Känns inte riktigt okej att ha tenta på midsommarafton. Men midsommar e ju en svensk tradition, så det är väl bara att gilla läget och förhoppningsvis är det första och sista gången det händer.

När vi kom hem från resan hade Jenny flyttat hit på heltid och börjat träna med sitt nya lag här uppe. Vi gillar´t! Så i morgon är vi ditbjudna på lunch, eller lurre som vi brukar säga;). Mysmys:).


Caroline ♥

Beach-bilder

Jag och Sofia fick leka lite modeller nere på stranden när vi var på resan, vilket var jättekul. Efter minst sagt mycket tjöt fram och tillbaka om pris beslutade vi oss att köpa bilderna.

Här kommer lite smakprov:
















Caroline ♥

I´m back!

Så var man hemma igen efter en fantastiskt härlig vecka i Turkiet. Har vart hur gött som helst, men jag tror jag och Patrik snabbt kan komma överens om att det var en liiiten omväg att flyga från Göteborg. Får bli Billund nästa gång;). Vi åkte ner tillsammans med min familj, men när vi kom fram till hotellet möttes vi av min kusin, Sofia och hennes föräldrar, tillika mina faddrar. De hade tagit ett tidigare flyg ner samma dag utan att berätta det för oss. Vilken överraskning! Vilken BRA överraskning! Så vi var nio pers. som solade, badade, slappade och framförallt ÅT tillsammans där nere. Jag och Patrik har bara rest själva tidigare, så det var lite annorlunda än det vi är vana vid. Men jag tror vi båda tyckte att det var roligt att det hände lite meroch att det var fler att prata med, plus att man kunde dela på sig om man ville göra olika saker.
Hotellet var jättefint och jättestort, så de första dagarna gick man nästan lite vilse.

Det enda som var lite jobbigt var hemresan. Vi landade i Göteborg på natten och åkte till Kungälv för att sova ett par timmar i Patriks mormors lägenhet innan vi skulle med färjan mot Frederikshamn kl. 9.00. Tanken var att vi skulle gå upp 7.15 och båda ställde mobilerna så vi inte skulle riskera att försova oss. När min klocka ringde, efter cirka 2 timmars sömn, stängde jag av den och tänkte ligga kvar i sängen till Patriks klocka ringde nån minut senare. När jag legat ett par minuter började jag tömma ur luften ur min luftmadrass, vilket väcker Patrik, som frågar vad jag håller på med.
- Vi ska ju upp nu och din klocka har inte ringt.
Patrik tar en kik på sin mobil.
- Det kanske beror på att klockan bara är 6.15!
Självklart hade jag glömt att ställa om min mobilklocka till svensk tid, vilket gjorde att jag hade ställt den en time tidigare än vad tanken var. Smart, Caroline, smart.

Allt som allt var det i alla fall en kanonvecka.
Här kommer lite bilder.


Mackan, jag och Sofia


Mina favorit-killar


Mammi


Grillmaster


Kenneth, pappa, Sofia


Mamma och Kicki


Vattenrutchen var inte fel


Jag, Marcus och Jonas ♥


Jag och Sofia


Jonas


Aldrig matbrist på ett all inclusive-hotell


Mycket viktig vattenpolo-match

Hoppas på att uppdateringen kommer att vara lite bättre framöver :-)

Caroline♥



RSS 2.0