Det var den säsongen..

Idag spelades säsongens sista match. Med tre raka förluster i bagaget var det skönt att avsluta med en seger. 25-17 blev det till slut och även om matchen inte betydde något, så var det riktigt gött. Efter matchen fick vi en bit mat och dryck ihop i hallen samtidigt som vi satt och pratade av oss lite. Härnäst väntar lite ledighet, vilket ska bli skönt men samtidigt kommer det att kännas lite tomt. Och tråkigt att inte träffa tjejerna lika ofta såklart. Tur vi har både avslutningsfest och bowlingkväll kvar :)!

Resten av söndagen kommer jag att spendera i soffan. Tyvärr var det ju sista avsnittet av solsidan förra veckan. Snyft snyft. Tänkte i alla fall att jag skulle se det där Stockholm-Båstad eller vad det heter i stället. Man kan ju alltid hoppas att det är lika bra.


Caroline♥


Bra start på helgen

Drog på mig träningskläderna efter jobbet igår och gav mig ut på en löprunda, som visade sig vara lite längre än jag hade räknat mig. Tog hela 70 minuter och känslan efteråt var grym!
Kvällen blev lugn. Vi får salladsbuffé från Kylling&co på jobbet på fredagar och efter kl. 14.00 efter det fritt fram att plocka åt sig av det som är kvar. Eftersom att Patrik och jag ändå köper käk från Kylling&co ganska ofta brukar jag vara en av de mest trofasta i personalrummet när det ryktas om att det finns mat kvar. Fick i alla fall med mig så att det räckte till två stora sallader och lite därtill, så fredagsmiddagen var säkrad.

Imorse vaknade jag av att solen lyste in genom fönstret. Såå härligt!
Planen för idag är:
- En sväng på stan
- Promenad i solen
- Svensmys med Jocke & Jenny.

Caroline ♥

Nordea-Dag

Igår ringde klockan redan 04.50, vilket är sisådär 3 timmar tidigare än jag brukar gå upp när jag ska jobba.
Nordea-dag i Köpenhamn tillsammans med min klasskamrat, och numera kollega, Glen och alla andra Finansekonomer i praktik hos Nordea stod på programmet.
Inte så långt från statskärnan, närmare bestämt i Christiansbro, ligger Nordeas huvudkontor, som var både stort och väldigt flott. Byggnaden var väldigt öppen så man gick mellan lokalerna via broar, så man kunde kolla ner flera våningar. Hade inte vart en hit att jobba där om man hade svindel.
Gick till och med vilse en gång. Någon gång mitt på dagen hade vi haft en rast och min grupp skulle till en sk. workshop. En kille från Köpenhamn tog taktpinnen och trodde sig säker på vägen. När vi kommer fram till dörren vi trodde vi skulle in i, står det något i stil med "Capital risk..." och vi insåg ganska snart att vi kommit fel. Går tillbaka lite och så helt plötsligt hör vi de som håller i det hela ropa på oss några våningar ner, så kunde de guida oss rätt.
Dagen var väldigt intressant och det var samtidigt kul att networka lite med de andra finansekonomerna.
När vi slutade någon gång vid 16-tiden var tanken att jag och Glen skulle ta tillfället i akt att shoppa. Köpenhamn är ju lite av nordens huvudstad, så shoppingmöjligheterna är stora och jag hade sett fram emot detta hela veckan. Dock hade den långa dagen gjort oss extremt trötta. Vi gick runt i lite affärer, men ingen av oss hade ork att koncentrera oss och prova något var inte att tänka på. Hann i alla fall med att käka buffé innan en lååång tågresa hem till Holstebro väntade.
Väl hemma gick det hann jag inte mer än att lägga huvudet på kudden innan jag somnade. Tur att Glen hade varit lite förutseende och dealat till sig sovmorgon för oss idag.



Caroline ♥


Börjar räkna ner

Har nu påbörjat näst sista veckan på praktiken och den sista veckan på handbollssäsongen. Tiden har gått sjukt fort och jag har lärt mig otroligt mycket, men jag ser ändå lite fram emot att bli färdig. Det ska bli skönt att själv kunna disponera sin tid lite och få tid till saker som man har skjutit upp. Nästa tisdag är det till exempel inplanerat matklubb och förhoppningsvis ska jag, Jenny och Idun äntligen hitta en dag vi kan åka till Tangsö Wellness.
Omgående efter praktikens slut är det meningen att vi ska skriva examensarbete. Jag tror att jag vet vad jag ska skriva om, så borde snart ta mig samman och få beställt lite böcker. Vore ju onödigt att komma hopplöst efter i början pga av att man inte fått materialet i tid.

Ha en bra vecka!

Caroline ♥

Bloggen vaknar till liv

Nu tycker jag att det är dags att bloggen vaknar till liv igen! Senaste veckorna har gått i en väldig fart och bloggen blev satt lite på standby. Nu är jag i alla fall tillbaka. Bra va:)?

Tänkte sammanfatta det som hänt sen sist i punktform:

  • Lagfest * 2. Både fastelavnsfesten hemma hos Mette och den årliga festen hos tränaren resulterade i trötta söndagar på soffan. Jättekul har vi i alla fall haft!
  • Matcher. Vi fick en flygande start efter jul har de sista matcherna gått allt annat än vår väg. 3 raka förluster har det blivit. Vet inte riktigt vad det beror på, men det kan vara så att motivatonen påverkas av att vi befinner oss i mittenskiktet och varken kan komma upp eller ner.
  • Servering på Nordeas årsmöte. Valde att inte anmäla mig till årsmötet med jobbet. Så går det en vecka och så får vi reda på att vi ska servera till samma "fest" med laget. Som tur var gick det ganska smärtfritt och laget är nu några kronor rikare.
  • Mys med vänner.
  • Sett på handboll.
  • Träning. Har kommit gång bra med löpningen, vilket märks på konditionen. Gött!
  • Golfpremiär. Idun har börjat också börjat spela (kul!), så vi åkte ut till golfbanan ihop idag och kände lite på klubborna. Man var ju lite ringrostig, men får ändå säga att det gick över förväntan.

Bjuder på lite bilder från fastelavn. Fastelavn är en dansk tradition där man ska klä ut sig. Vi gick givetvis allihop all-in, vilket resulterade i några goa skratt.

Vardagens hjältar. Marie & Caroline


Crocodilen Tinne


Bästa utklädning gick till vindruvsklasen Camilla


Boxaren Mette


Sjuksköterska och Polis


Supermario och golfare


Lille Per (dansk figur)


chiquita

Det var allt för mig. Nu hoppas jag inte det går allt för länge före vi hörs igen!

Caroline ♥


Vårkänning

Idag har solen tittat fram för första gången på väldigt länge. Dessutom är det inte lika kallt som det har varit på det senaste. Vårkänsla! Detta firades med en en timme lång, underbar, löprunda här på förmiddagen. Såå skönt var det!
Nu kan man tillbringa eftermiddagen i soffan med gott samvete.

Förhoppsningsvis kan det goa starten på dagen följas upp med en minst lika bra kväll. Ikväll står det nämligen "fastelavnsfest" med handbollstjejerna på programmet. Fastelavn är en dansk tradition som går ut på att man klär ut sig. Typ som maskerad alltså. Mina kläder kom äntligen igår och passade som tur var! Kan inte riktigt släppa än vad jag ska vara, men bilder kommer läggas ut här på bloggen med all säkerhet :). Ska i alla fall bli sjukt kul med en fest med tjejerna igen. Vi har inte varit ute på evigheter så folk är minst sagt laddade.

Ha en bra helg!

Caroline ♥

Tjohoo

Var en grymt skön känsla att komma hem från träningen förut. Har inte varit hemma sen tisdag innan träningen, förutom på nätterna då. Igår var det heldag med jobbet. Först jobb till 16.15, följt av personalmöte i två timmar. Efter det åkte vi till bowlinghallen och käkade buffé och bowlade. Fick väl inte riktigt till det i bowlingen, men kul hade vi i alla fall. Min kollega bor inte så långt därifrån, så hon hade bjudit hem oss på fika efteråt. Hade en jättetrevlig kväll, men var riktigt trött när jag kom hem någon gång vid halv elva tiden.
Idag är det torsdag, vilket innebär att banken har öppet en timme längre. Hem direkt efter för att packa väskan och vidare till träningen.
Kul i alla fall att det händer något. Hellre det än att man bara sitter hemma hela tiden och inte har något att göra!

Vi var ju på musikal söndags också. Havet är djuuuupt!


På plats i salongen


Jenny och Jockis


Häng i pausen


Fick även oväntat besök av den här killen till middag i söndags

Nu blir det Paradise Hotel här :)

Caroline ♥

RSS 2.0